Casti audio cu banda Sony MDR-ZX660AP

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Casti audio cu banda Sony MDR-ZX660AP de la Sony

 

Difuzoarele de neodim ofera un sunet clar si dinamic

Usoare, de numai 40 mm, difuzoarele dinamice de neodim ofera un raspuns energic si ritmic, chiar si pe cele mai solicitante piese. In combinatie cu o diafragma extrem de sensibila, veti putea sa dati volumul castilor mai tare si sa va bucurati in continuare de sunete audio clare pe intregul spectru sonor.

Bas dens cu reglarea raspunsului in frecventa

Tehnologia de control al raspunsului in frecventa ofera un raspuns de bas profund si strans, perfect pentru stilurile muzicale concentrate pe frecventele joase. O fanta de ventilatie maximizeaza fluxul de aer in intervalul de frecvente joase, optimizand eficienta diafragmei pentru a permite o reproducere mai fidela a ritmurilor de bas.

Sensibilitate ridicata pentru un sunet clar si puternic

Cu o sensibilitate ridicata, de 104 dB/mW, aceste casti sunt foarte eficiente in conversia curentului electric in semnale acustice. Aceasta inseamna ca veti auzi un sunet mai puternic pe intregul spectru audio (fata de casti mai putin sensibile) atunci cand ascultati muzica din aceeasi sursa si la acelasi volum.

Microfon incorporat si telecomanda pe fir

Nu trebuie sa va intrerupeti activitatea pentru a prelua apelurile telefonice importante. Cu un microfon incorporat si telecomanda pe fir, puteti suna si raspunde la apeluri telefonice cu usurinta de pe smartphone.

Mai putine fire rasucite, mai multa flexibilitate

Cablul plat, pe o singura parte, de 1,2 m este conceput astfel incat sa nu se agate si sa nu se incurce, mentinandu-va castile fara fire rasucite si oferindu-va mai mult spatiu pentru miscare confortabila.

Cablul de masa separat reduce interferenta

Cu un cablu de masa separat stanga/dreapta, alcatuit din 4 conductori, separarea canalelor audio este imbunatatita, pentru un sunet mai bun. Spre deosebire de castile conventionale, care au cablul de masa comun, acest cablu include fire de impamantare stanga, dreapta si independente pentru ambele canale, astfel incat sa auziti mai putine distorsiuni si interferente.

Banda de fixare pe cap cu glisor pentru o potrivire perfecta

Banda de fixare pe cap cu glisor din otel inoxidabil asigura o potrivire perfecta si confortabila, asigurand in acelasi timp rezistenta excelenta.

Simplificati auditia in miscare cu aplicatia SmartKey

Personalizati si configurati setarile pentru muzica si apeluri pentru smartphone-ul dvs. cu aplicatia intuitiva. Sony SmartKey va permite sa desemnati functii de auditie si preluare a apelurilor pentru una, doua sau trei apasari

Pernitele pentru urechi captusite reduc presiunea

Pernitele pentru urechi captusite moi se muleaza pe urechi pentru o auditie confortabila de lunga durata.

CARACTERISITICI GENERALE

Design Cu banda sustinere On-Ear
Segment Tip DJ
Tehnologie Cu fir
Frecventa de raspuns (Hz) 5 - 25000
Conectare Jack 3.5 mm
Diametru difuzor (mm) 40
Utilizare Multimedia
Impedanta 40 Ohm
Microfon Da
Lungime cablu (m) 1.2
Culoare Champagne
Greutate 193 g
Altele Sensibilitate: 104 dB Magnet din Neodim

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.