Casti audio in-ear cu microfon Sony, MDREX750BTR, NFC, Bluetooth, Hi-Res

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Casti audio in-ear cu microfon Sony, MDREX750BTR, NFC, Bluetooth, Hi-Res de la Sony

Alegeti-va culoarea

Castile wireless h.ear in sunt disponibile intr-o gama de culori distinctive. Pe care o veti alege?

   
In ton cu dvs.   

Orice ati cauta, oricare ar fi gustul dvs., castile h.ear in vi se potrivesc perfect. Designul cu o singura culoare si o singura forma combina auditia confortabila de lunga durata cu un stil propriu.

   

Eliberati-va de cabluri

Bluetooth si conectarea prin NFC fac ca auditia wireless sa fie usoara. LDAC transmite de trei ori mai multe date (rata de transfer: 990 kbps) fata de sunetul Bluetooth, ceea ce va permite sa va bucurati de continut audio de rezolutie ridicata la o calitate exceptionala a sunetului.

Tratati corect muzica

Oferiti-i muzicii pe care o iubiti calitatea sunetului pe care aceasta o merita. Castile noastre h.ear in va permit chiar sa va bucurati de sunetul de inalta rezolutie, pentru experienta auditiei perfecte.

Ascultati mai mult timp

Piesa dupa piesa, castile wireless h.ear in sunt atat de confortabile incat veti uita ca le purtati.

Calitate audio de inalta rezolutie pentru un sunet fara compromisuri

Bucurati-va de muzica digitala la maxim cu sunet de inalta rezolutie. Capturand muzica la o rata mai mare decat in cazul standardului CD, amplificand atat numarul esantioanelor de sunet pe secunda, cat si precizia ratei de biti a fiecarui esantion, sunetul de inalta rezolutie ofera o redare fara compromisuri a muzicii unui artist. Savurati fiecare respiratie si miscare subtila pentru o experienta cu adevarat emotionanta.

Tehnologie NFC printr-o atingere pentru conectivitate instantanee

Comunicarea in camp apropiat (NFC) si tehnologia Bluetooth elimina necesitatea conexiunilor prin cablu si a procedurilor complexe de configurare. Atingeti castile cu dispozitivul cu NFC pentru o conectare rapida si simpla, si incepeti redarea in timp real a colectiei de muzica. Nu aveti NFC? Nicio problema. Conectati-va prin Bluetooth si sunteti gata de pornire.

Protejati-le in husa de transport

Husa de transport inclusa va va proteja castile impotriva zgarieturilor si a deteriorarilor atunci cand sunteti in deplasare.

Apelare in regim „maini libere” si cu sunet clar

Un microfon integrat si suportul de voce HD va permit sa purtati conversatii prin telefon cu maini libere si cu sunet clar.

Ascultati mai mult cu o baterie care dureaza pana la 7,5 ore

Perfecte pentru cei care fac naveta sau daca doriti sa ascultati muzica toata ziua, cand sunt incarcate complet, puteti avea parte de pana la 7,5 ore de muzica sau de conversatie. Puteti continua sa ascultati chiar si atunci cand bateria se descarca, pur si simplu conectand cablul pentru casti inclus.

Alegeti dintre patru dimensiuni de elemente intraauriculare

Nimeni nu este la fel, astfel ca aceste casti sunt furnizate cu patru dimensiuni diferite pentru elementele intraauriculare hibride – super mic, mic, mediu si mare. Alegeti-le pe cele care se potrivesc cel mai bine pe urechile dvs., pentru confort si stabilitate optime.

LDAC: pentru transmisia continutului audio de inalta rezolutie

LDAC accepta mai multe rate de transmisie, in functie de mediul dvs. wireless. Acesta va permite sa va bucurati de continut audio de inalta rezolutie la o calitate exceptionala a sunetului, apropiata de sunetul de inalta rezolutie, transmitand la rata de transfer maxima de: 990 kbps (aproximativ de trei ori mai multe date decat sunetul audio conventional prin Bluetooth). LDAC ofera o experienta de auditie prin wireless imbunatatita pentru toata muzica dvs., asa cum a intentionat artistul cu adevarat.

Raspuns larg in frecventa pentru sunet pur

Castile pot asigura o frecventa de 5 Hz - 40 KHz – perfecta pentru a putea obtine fisiere digitale de inalta calitate si sunet de inalta rezolutie. Chiar si atunci cand redati in timp real prin wireless cu LDAC Bluetooth, veti auzi o gama de sunete impresionanta, intre 20 Hz - 40 KHz.

CARACTERISITICI GENERALE

Design In-Ear
Segment In-Ear
Tehnologie Wireless
Frecventa de raspuns (Hz) 5 - 40000
Conectare Bluetooth
Diametru difuzor (mm) 9
Utilizare Multimedia
Microfon Da
Lungime cablu (m) 1
Culoare Rosu
Greutate 38 g
Altele Cablu USB inclus Husa de transport Elemente intraauriculare

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.