Sony Casti audio In-ear cu microfon MDRXB70BTB, Wireless, Bluetooth, NFC, EXTRA BASS, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Casti audio In-ear cu microfon MDRXB70BTB, Wireless, Bluetooth, NFC, EXTRA BASS, Negru de la Sony

Simtiti emotia, oriunde va aflati
Casti intraauriculare cu conectivitate Bluetooth wireless

Aduceti experiente muzicale antrenante in viata dvs. cotidiana. Sunetul EXTRA BASS face ca fiecare piesa sa sune uimitor, iar conectivitatea wireless si designul usor va ajuta sa ascultati confortabil, indiferent unde va aflati.

 
Sunet dinamic

Sunetul EXTRA BASS amplifica muzica cu sunete foarte joase.

 
Libertate fara fire

Conectivitatea Bluetooth si durata de utilizare a bateriei de noua ore va permit sa ascultati muzica intreaga zi fara a va incurca de fire.

 
Ritmuri nebune cu o singura atingere

Luati-va doza zilnica de bas, oriunde v-ati afla. Tehnologia EXTRA BASS optimizeaza frecventele joase, pentru a va oferi ritmuri puternice si pline de energie.

 

Ascultati fara restrictii.

Asociati castile MDR-XB70BT cu dispozitivul dvs. Bluetooth pentru o redare agreabila a muzicii, fara cabluri care sa va incurce.

 
Telecomanda

Butoanele accesibile va permit sa controlati apelurile si redarea muzicii fara ca dumneavoastra sa atingeti smartphone-ul.

 
Durata mare de utilizare a bateriei

Bateria incorporata va ofera noua ore de redare fara fir, astfel incat dumneavoastra sa puteti asculta muzica intreaga zi.

 
Se potriveste cu stilul dvs. de viata

Usoare si facil de transportat, castile MDR-XB70BT va insotesc peste tot. Alegeti dintre cele trei culori cea care se potriveste stilului dvs. individual.

Design  In-Ear

Segment In-Ear

Tehnologie Wireless

Frecventa de raspuns (Hz)  4 - 24000

Conectare Bluetooth

Diametru difuzor (mm) 12

Microfon Da

Culoare  Negru

Greutate 43 g

Altele Clema

Cablu USB

Elemente intra-auriculare hibride lungi, din silicon si cauciuc ( SS, S, M, L x 2)

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.