Sony Casti audio MDRXB950B1B, EXTRA BASS, Noise cancelling, Wireless, Bluetooth, NFC, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Casti audio MDRXB950B1B, EXTRA BASS, Noise cancelling, Wireless, Bluetooth, NFC, Negru de la Sony

Bas irezistibil

Simtiti mai mult decat ritmul. EXTRA BASS intensifica toate frecventele joase pentru o putere percutanta a fiecarei piese. Doar atingeti butonul Bass Effect (Efect bas) pentru a incepe.

   

Urmariti-le in actiune

Priviti mai atent castile XB950N1 cu anulare digitala a zgomotului si castile XB950B1 cu Bluetooth si veti observa puterea captivanta a functiei EXTRA BASS.

   

Libertate wireless de durata

Ascultati wireless prin Bluetooth pana la 18 de ore, chiar si cu functia EXTRA BASS activata.

   

Reglate fin de dumneavoastra

Setati sunetul perfect pentru fiecare melodie. Folosind aplicatia Sony | Headphones Connect, puteti sa reglati nivelul basului si aveti la indemana presetari pentru sunet in stil scena in aer liber, club, sala sau stadion.

   

Aplicatia Sony | Headphones Connect

Setati sunetul perfect pentru fiecare melodie. Folosind aplicatia Sony | Headphones Connect, puteti sa reglati nivelul basului si aveti la indemana presetari pentru sunet in stil club, sala, stadion sau exterior.

CARACTERISTICI GENERALE

Design Over-Ear
Segment Tip DJ
Tehnologie Wireless
Conectare Bluetooth
Diametru difuzor (mm) 40
Utilizare Multimedia
Culoare Negru
Altele Cablu USB
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.