Sony Casti audio sport In-ear MDRXB80BSB, Wireless, Bluetooth, NFC, LDAC, EXTRA BASS, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Casti audio sport In-ear MDRXB80BSB, Wireless, Bluetooth, NFC, LDAC, EXTRA BASS, Negru de la Sony

Duceti performanta la nivelul urmator cu EXTRA BASS
Casti sport lavabile cu conectivitate Bluetooth wireless

Depasiti-va limitele cu MDR-XB80BS. Sunetul EXTRA BASS va ofera energie sa lucrati mai intens, iar Bluetooth cu LDAC reda in timp real muzica la cea mai inalta calitate. Designul rezistent inseamna ca aceste casti se pot spala dupa antrenament.

 
Duceti performanta la nivelul urmator

Functia puternica EXTRA BASS va asigura ca aveti energia necesara pentru a merge pana la capat.

 
Redare wireless de inalta fidelitate, in timp real

Conectivitatea Bluetooth si LDAC va permite sa redati in timp real pana la sapte ore de muzica de inalta calitate, fara a va incurca de fire.

 
Purtati si spalati

Designul IPX5 este rezistent la stropire, pentru ca dvs. sa puteti purta castile pe ploaie si sa le puteti curata cu apa.

 

Adrenalina instantanee

Acum aveti plusul de energie de care aveti nevoie. Sunetul EXTRA BASS optimizeaza frecventele joase pentru a va oferi ritmuri mai profunde care va vor ajuta sa va depasiti recordurile personale.

 

Sunteti gata pentru orice provocare

Multumita designului robust si durabil, castile MDR-XB80BS nu va vor insela asteptarile. Certificate conform standardului IPX5, castile pot indura antrenamente grele, cum sunt orele de spinning sau chiar activitatile pe apa, cum ar fi vaslitul.

 
Libertate de miscare

Conectivitatea Bluetooth cu LDAC va da posibilitatea de a asculta sunet de calitate fara ca firele sa va restrictioneze miscarile. Carligele de ureche ergonomice si sistemul de ajustare a cablului ajuta la mentinerea castilor in pozitie, chiar si cand va antrenati la intensitate maxima.

 

Alegeti-va culoarea

Disponibile in albastru, in negru si in rosu, castile MDR-XB80BS se pot asorta cu echipamentul dvs. de antrenament.

CARACTERISTICI GENERALE


Design In-Ear

Segment Sport

Tehnologie Wireless

Frecventa de raspuns (Hz) 4 - 24000

Conectare Bluetooth

Diametru difuzor (mm) 12

Culoare Negru

Greutate 27 g

Altele Cablu USB, Husa de transport, Elemente intra-auriculare hibride lungi, din silicon si cauciuc ( SS, S, M, L x 2), cablu pentru casti

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.