Sony Casti WH-H900NN, Noise Canceling, Hi-Res, Wireless, Bluetooth, NFC, Crem

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Casti WH-H900NN, Noise Canceling, Hi-Res, Wireless, Bluetooth, NFC, Crem de la Sony

Cupe confortabile si constructie pliabila pentru transport usor

Gratie cupelor captusite moi puteti asculta confortabil toata ziua Datorita constructiei pliabile, puteti introduce castile usor in buzunarul de transport inclus, pentru a le lua cu dvs. oriunde.
   
Calitate audio de inalta rezolutie pentru un sunet fara compromisuri

Bucurati-va de muzica digitala la maxim cu sunet de inalta rezolutie. Capturand muzica la o rata mai mare decat in cazul standardului CD, amplificand atat numarul esantioanelor de sunet pe secunda, cat si precizia ratei de biti a fiecarui esantion, sunetul de inalta rezolutie ofera o redare fara compromisuri a muzicii unui artist. Savurati fiecare respiratie si miscare subtila pentru o experienta cu adevarat emotionanta.
   
LDAC: pentru transmisia continutului audio de inalta rezolutie

LDAC accepta mai multe rate de transmisie, in functie de mediul dvs. wireless. Acesta va permite sa va bucurati de continut audio de inalta rezolutie la o calitate exceptionala a sunetului, apropiata de sunetul de inalta rezolutie, transmitand la rata de transfer maxima de: 990 kbps (aproximativ de trei ori mai multe date decat sunetul audio conventional prin Bluetooth®). LDAC ofera o experienta de auditie wireless imbunatatita pentru toata muzica dvs., asa cum si-a dorit-o artistul.
   
Restabiliti toate fisierele comprimate

Tehnologia Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX) face conversia extinsa a fisierelor audio comprimate si le duce mai aproape de calitatea sunetului de inalta rezolutie. Prin restaurarea sunetului de inalta calitate pierdut prin compresie, tehnologia DSEE HX produce fisiere audio cu un sunet amplu si natural
   
Anulare digitala a zgomotului pentru ca nimic sa nu va distraga atentia

Anularea digitala a zgomotului reduce o mare varietate de zgomote ambiante atunci cand ascultati muzica. Doua microfoane incorporate in casti, unul in exteriorul si unul in interiorul carcasei, lucreaza impreuna cu motorul digital pentru anularea zgomotului pentru a reduce sunetele nedorite.
   
Ascultati mai mult cu o baterie care dureaza pana la 28 de ore

Perfecte pentru cei care fac naveta sau daca doriti sa ascultati muzica toata ziua, cand sunt incarcate complet, puteti avea parte de pana la 28 de ore de muzica sau de conversatie. Puteti continua sa ascultati chiar si atunci cand bateria se descarca, pur si simplu conectand cablul pentru casti inclus.
   
Reglati fin setarile de pe telefon

Cu aplicatia Sony | Headphones Connect, puteti regla muzica pe gustul dvs. alegand filtre prestabilite sau personalizand egalizatorul. In plus, selectati un filtru prestabilit de sunet surround pentru a alege sunetul de club, de sala, de stadion sau de aer liber.
   
Comenzile tactile va permit sa gestionati usor redarea

Doar atingeti panoul de control tactil din partea dreapta pentru a opri sau reda muzica, pentru a omite piese, pentru a schimba volumul sau pentru a activa functiile de asistenta vocala ale smartphone-ului.
   
Tehnologie NFC printr-o atingere pentru conectivitate instantanee

Tehnologia de comunicatii in camp apropiat (NFC) si BLUETOOTH® permit conectarea simpla si rapida a muzicii. Atingeti castile de dispozitivul cu NFC pentru o conectare rapida si neintrerupta, apoi incepeti redarea in timp real. Nu aveti NFC? Nicio problema. Realizati conexiunea prin Bluetooth din setarile dispozitivului si sunteti gata de drum.

CARACTERISTICI GENERALE

Design Cu banda sustinere
Segment Portabil
Tehnologie Fara fir
Frecventa de raspuns (Hz): 5 - 40000
Conectare: Jack 3.5 mm, Bluetooth, NFC
Diametru difuzor (mm) 40
Utilizare Acasa, Birou, Activitati in aer liber
Impedanta 32 Ohm
Microfon Da
Lungime cablu (m) 1.2
Greutate 290 g


Altele

Husa pentru transport
Magnet din Neodim
Distanta de operare: 10 m
Cablu audio inclus (pentru utilizare pasiva)
Timp de incarcare a bateriei: Aprox. 6 ore

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.