ASUS Casti gaming ROG Strix Fusion 300, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Casti gaming ROG Strix Fusion 300, Negru de la ASUS

Casti Gaming ASUS ROG Strix Fusion 300, sunet surround 7.1, compatibilitate Win & OS, console pentru jocuri si dispozitive mobile

  • Bucura-te cu adevarat de sunetul din jocuri, multumita incintelor cu design ermetic si difuzoarelor ASUS Essence de 50mm;
  • Sunet surround virtual pe 7.1 canale oricand si oriunde, proiectat de experti;
  • Cupele ROG Hybrid ofera o izolare sonora exceptionala, asigurand totodata un nivel maxim de confort in timpul sesiunilor prelungite de jocuri;
  • Cupe realizate in proportie de 100% din piele ecologica.

Experienta Audio Complet Noua

Castile pentru jocuri ROG Strix Fusion 300 folosesc incinte cu un design ermetic exclusiv si difuzoare ASUS Essence de 50mm, pentru a oferi sunet curat si bass profund in jocuri. Bucura-te de un sunet surround virtual pe 7.1 canale bogat, oriunde ai fi, fara adaptoare sau solutii software suplimentare! Castile Strix Fusion 300 sunt usoare si confortabila, fiind totodata compatibile cu PC-ul, cu sisteme Mac si cu consolele pentru jocuri. Strix Fusion 300 ofera un sunet impecabil, complet realist in jocuri!

 

Sunet Realist in Jocuri. Incinte cu Design Ermetic Exclusiv

Inginerii audio ROG audio au marit spatiul din jurul difuzoarelor, din interiorul incintelor acustice, pentru a obtine o experienta audio realista. Castile Strix Fusion 300 folosesc totodata si un design special, ermetic al incintelor, pentru a nu permite iesirea aerului, obtinandu-se astfel un sunet mai bogat si mai curat.

 

Bass Profund. Difuzoare ASUS Essence de 50mm

Strix Fusion 300 ofera si un bass extrem de puternic, multumita difuzoarelor ASUS Essence de 50mm, modificate prin utilizarea unei carcase metalice in locul celei din plastic, care permit unsunet curat si fara distorsiuni.

 

Sunet Surround 7.1

Nu sunt necesare adaptoare sau aplicatii software, sunetul surround 7.1 virtual putand fi activat printr-o simpla apasare a butonului dedicat cu care sunt prevazute castile Strix Fusion 300.

 

Design Confortabil, Proiectat de Experti

Cuper Exclusive ROG Hybrid*

Cupele traditionale din piele sau material textil fac compromisuri fie in ceea ce priveste calitatea, fie in ceea ce priveste confortul. Castile Strix Fusion 300 folosesc cupele exclusive, lipsite de compromisuri, ROG Hybrid, care adopta o combinatie din piele ecologica si material textil, pentru a asigura confort maxim in timpul sesiunilor prelungite de jocuri, simultan cu atingerea perfectiunii audio. Cupele ROG Hybrid au forma ovala si acopera mai bine urechea umana decat cele traditionale, circulare, iar astfel se obtine o izolare sonora mai buna, alaturi de un nivel de confort superior.

* Cupele ROG Hybrid sunt incluse in pachet ca accesorii

 

Compatibilitate Multi-Platforma

ROG Strix Fusion 300 folosesc conectori USB 2.0 si de 3.5mm*, fiind astfel compatibile cu sisteme PC, sisteme Mac, console pentru jocuri si dispozitive mobile.

* Conectarea la sisteme PC sau Mac este posibila folosind atat conectorul USB 2.0, cat si conectorul audio de 3.5mm, iar pentru console de jocuri si dispozitive mobile este folosit conectorul audio de 3.5mm.

 

Software ROG Armoury

ROG Armoury II este un software care va ofera control extins si o interfata grafica intuitiva, astfel incat puteti ajusta cu usurinta castile ROG Strix Fusion 500 pentru a va putea juca in stilul propriu. Aveti controlul complet al experientei dvs. audio, de la egalizator (EQ) la nivelul de balansare al difuzoarelor 7.1, si chiar creati si aplicati cu usurinta profile audio pentru diferite jocuri si scenarii, cum ar fi jocurile de curse sau FPS-urile.



CARACTERISTICI GENERALE

Tip Gaming
Tehnologie Cu fir
Frecventa de raspuns (Hz) 20 - 20 000
Conectare USB 1 x jack TRRS 3.5mm
Diametru difuzor (mm) 50
Utilizare PC PlayStation 4 Laptop Xbox One
Impedanta 32 Ohm
Microfon Da
Lungime cablu (m) 1.5
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.