Casti Gaming Asus ROG Delta

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
713,51 lei
Pret 36 Rate Optimo: 26.15 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

90YH00Z1-B2UA00

Garantie: 12 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Casti Gaming Asus ROG Delta de la ASUS

Casti Gaming Asus ROG Delta



Castile pentru gaming RGB cu Hi-Res SSE Quad-DAC, efect de iluminare circular RGB si conector USB-C pentru PC-uri, console si jocuri pe telefonul mobil
- SSE quad-DAC de inalta rezolutie pentru un sunet impecabil de detaliat si real;
- Conector USB-C pentru suport multiplatforma, inclusiv PC-uri, Mac, telefoane mobile si PS4;
- Personalizabil, iluminatul circular RGB in mai multe culori va permite sa straluciti cu stil;
- Drivere Exclusive ASUS Essence, camera etansa si tehnologie de deviere a semnalui audio pentru o experienta audio captivanta;
- Confort imbunatatit cu pernute ergonomice pentru urechi, in forma de D, si ROG Hybrid.



Claritate pentru victorie
ROG Delta este primul set de casti pentru gaming din lume cu Controler Digital-Analog (Digital-Analogue Converter, DAC) de inalta clasa si mare fidelitate ESS 9218 quad, care ofera un sunet impecabil de clar si detaliat, pentru a da jucatorilor ceea ce au nevoie pentru a castiga. ROG Delta dispune de un conector USB-C si vine cu un adaptor USB-C la USB 2.0, pentru a va oferi ocazia sa jucati pe PC, console si dispozitive mobile fara a schimba castile. Un efect unic de curcubeu circular RGB ofera un aspect elegant, pentru a va evidentia pe campul de lupta.


Imersiune totala pentru jucatorii profesionisti



Auziti fiecare detaliu
Unii spun ca nu exista set de casti bune pentru jocuri. Se pare ca acestia nu au auzit de ROG Delta. Convertorul Digital-Analog de inalta calitate ESS 9218 Quad ofera procesare audio fara pierderi, in care fiecare DAC isi dedica puterea de procesare unor subgrupuri din domeniul de frecventa audibil, de la joase, medii, inalte pana la ultra-inalte. Cele patru semnale sunt apoi combinate, ceea ce produce un sunet mai clar, cu un impresionant SNR (Signal to noise ratio) de 127 dB, mult mai mare decat orice dispozitiv de pe piata. Ca urmare, puteti auzi si localiza sunete in joc cu mare precizie, permitandu-va sa judecati corect distanta fata de inamic, directia urmelor, locatiile impuscaturilor si asa mai departe. Auziti fiecare detaliu si bucurati-va de un sunet proaspat, clar, pentru o experienta audio adevarata.


Tehnologie exclusiva Hyper-Grounding
Hyper-Grounding este o tehnologie exclusiva ROG care utilizeaza un multi-strat PCB si un design layout special, pentru a preveni interferentele electromagnetice, care rezulta in sunet audio pur, fara zgomot de fond. Datorita acestei tehnologii inovatoare, ROG Delta este primul set de casti pentru jocuri din lume cu iluminare RGB ce poate include un convertor digital-to-analog (DAC) ESS Quad si deblocheaza intregul sau potential pentru a oferi jucatorilor un sunet bogat si puternic, de neegalat de alte casti de jocuri.

SNR inalt in jocurile FPS
Raportul semnal per zgomot (Signal to noise ratio, SNR) este o specificatie critica pentru castile de jocuri, mai ales in jocurile de tip FPS (first-person shooter). Un raport SNR mai mare va permite sa indicati exact sursa zgomotului de pasi ai dusmanului, sau sa stabiliti locul exact al focurilor de arma sau explozii pe campul de lupta. Cu designul sau quad-DAC, ROG Delta poate sa realizeze un raport semnal-zgomot fara precedent de 127 dB, nivel neatins de casti de jocuri single-DAC.


Sunete inalte foarte clare si basi puternici
Cu ROG Delta, driverele exclusive ASUS Essence au fost actualizate cu tehnologia de deviere a semnaluui audio, oferindu-le un zid circular, care ajuta la separarea sunetelor de frecventa inalta, joasa si medie, reducand interferentele dintre intervalele de frecventa pentru un sunet mai pur si mai clar. In plus, driverele au un raspuns in frecventa larga de 20 Hz - 40 kHz pentru a oferi un sunet de bas incredibil de puternic si optimizat pentru jocuri, astfel incat sa puteti auzi fiecare detaliu in timp ce va bucurati de o experienta acustica imersiva de tip all-around.


Iluminare exclusiva circulara RGB curcubeu
Demonstrati-va stilul cu iluminarea personalizabila Aura RGB. ROG Delta lasa in urma iluminarea cu o singura culoare, fiind primul set de casti pentru jocuri care prezinta iluminare ca un curcubeu circular RGB. Acest efect captivant ofera sapte zone independente de iluminare cu ecrane orbitoare multicolore. Alegeti dintre cele 16,8 milioane de combinatii de culori si sase efecte de iluminare presetate.


Tehnologie ASUS Aura Sync
ROG Delta prezinta tehnologia ASUS Aura Sync, care va permite sa sincronizati efectele de lumina din produsele* cu Aura, pentru a crea o atmosfera de joc unic si captivant.


Compatibilitate multi-platforma
In loc de un conector de 3,5 mm, ROG Delta dispune de un conector USB-C si vine cu un adaptor USB-C la USB 2.0 (tip A), care ii permite sa se conecteze cu aproape orice platforma de jocuri, inclusiv PC-uri, console si dispozitive mobile, permitandu-va sa va bucurati de performantele sale de lider de clasa oricand, oriunde.


Pernute pentru urechi ergonomice in forma de D
ROG Delta are pernute ergonomice, in forma de D, care se potrivesc mai bine formei urechii umane comparativ cu pernute ovale, reducand zona de contact inutila cu pana la 20%, pentru o asezare mai buna, mai potrivita si mai confortabila, mai ales cand castile sunt purtate mult timp.


Inclinate pentru confort si sunet mai bun
Driverele din interior sunt inclinate cu 12 grade, potrivindu-se strans unghiului natural al urechilor oamenilor. Acest design inclinat ofera nu numai confort mai bun, ci ajuta si la imbunatatirea calitatii sunetului, permitand semnalului audio sa circule direct in canalul urechii.



Doua tipuri de potrivire si simtire
ROG Delta ofera doua tipuri de potrivire si simtire, pentru ca dvs sa puteti alege bazat pe nevoile sau preferintele personale. Pernutele ROG hibrid, care combina pielea naturala si panza, sunt mai groase, mai respirabile si ofera potrivire perfecta pentru sesiunile lungi de joc. Pernutele din piele naturala sunt relativ mai subtiri si mai moi, ceea ce le face mai potrivite pentru utilizarea in miscare.


Control instantaneu la indemana
Butoanele de control intuitive de pe cupa urechii va permit sa controlati instantaneu volumul si iluminarea RGB, iar un buton rezistent va permite sa opriti cu usurinta microfonul in timpul jocului.


Comunicare clara
ROG Delta vine cu un microfon detasabil, unidirectional, mai ales pentru comunicatii de voce clara. Un indicator in varful microfonului lumineaza intermitent in rosu atunci cand microfonul este dezactivat, permitandu-va sa vedeti usor starea acestuia.
 
Software ROG Armoury
ROG Armoury II este un software bazat pe drivere, care ofera controale extinse si un UI intuitiv, astfel incat puteti usor sa porniti ROG Delta pentru a juca cum doriti. Creati profiluri, personalizati culorile si efectele de lumina si, cel mai important, obtineti controlul complet asupra experientei dvs. audio, de la egalizare (EQ) la balansarea nivelului difuzoarelor 7.1. Chiar puteti creea si aplica cu usurinta profiluri audio pentru diferite scenarii.


Tehnologie:
Cu fir
Tip:
Supraauriculare
Sunet:
7.1 surround
Microfon:
Da
Diametru:
50 mm
Frecventa de raspuns:
20 - 40000
Impedanta:
32 Ohm
Conectivitate:
USB
Culoare:
Negru
Greutate (g):
387
Altele:
Adaptor USB-C to USB 2.0 (Type-A)
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.