ASUS Casti IT ORION

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Casti IT ORION de la ASUS

Casti Orion cu fir, 3.5 mm(1/8") jack, over-the-head, microfon, Maximum Input: 50 mW, 32 Ohm ± 3 %

 

Difuzoare de 50 mm din magneti neodymium

Difuzoarele de dimensiuni mari, de 50mm, din magneti neodymium, cu care sunt dotate castile Orion, dispun de reglaje foarte fine, pentru pozitionare audio dinamica. Acestea ofera un nivel foarte bun de claritate, frecvente joase impresionante si un nivel redus al distorsiunilor. Sunetul puternic si dinamic confera un nivel extraordinar de realism pentru bataliile virtuale.

Nivel maxim de concentrare pe campul de lupta virtual cu izolare fonica a zgomotului pana la 30dB

Zgomotul exterior este considerat una dintre problemele majore are gamerilor profesionisti, acesta putand avea efecte deconcertante, ce pot duce la luarea de decizii gresite si, intr-un final, la infrangere. Castile ROG Orion dispun de difuzoare de dimensiuni mari, ce acopera urechea, oferindu-le utilizatorilor o tehnologie optimizata de izolare impotriva zgomotului exterior, asigurand un nivel superior de succes si realism. Acestea blocheaza intr-o maniera eficienta interferentele, cum ar fi zgomotul de fond sau vocile umane, cele mai des intalnite surse sonore in cazul evenimentelor de gaming.

 

 

Forta de fixare ajustata cu atentie

Ca urmare a unui proces extins de cercetare si testare a diverselor prototipuri, am reusit sa proiectam design-ul castilor Orion pentru ca acestea sa fie nu doar usoare si ergonomice, dar sa ofere in acelasi timp si o forta de fixare optimizata, pentru un nivel maxim de confort.

 

 

 

Control pe fir al volumului

Ajustati volumul sonor cu ajutorul sistemului de control compact, pe fir.

Microfon de comanda extins si detasabil

Ca rezultat al feedback-ului primit din partea comunitatilor de gameri, ROG Orion foloseste un brat al microfonului extensibil si flexibil, pentru o ajustare mai usoara a pozitiei de utilizare si economie de spatiu. Microfonul cu tehnologie de filtrare a zgomotului de fond ofera un nivel crescut de sensibilitate pentru comunicatii mai clare in jocuri.

 

Permite pentru difuzoare cu diametrul de 100mm


Designerii ROG au ales pernite de dimensiuni mari, de 100mm, cu un finisaj fabricat dintr-o imitatie de piele de foarte buna calitate.


Cablu audio impletit de 2.5m cu mufe aurite

ROG Orion foloseste un cablu impletit foarte rezistent si mufe aurite pentru o durabilitate crescuta si un nivel redus de distorsiune. De asemenea, cablul de 2.5m asigura un nivel superior de libertate de miscare pentru pasionatii de jocuri.

Specificatii:

Tehnologie:

Cu fir

Frecventa de raspuns (Hz):

20 - 20000

Conectare:

Jack 3.5 mm

Diametru difuzoare (mm):

50

Utilizare:

Gaming

Impedanta:

32 Ohm

Microfon:

Da

Lungime cablu (m):

2.5

Culoare:

Negru

Greutate:

268 g

Altele:

Magnet din Neodim
Sensibilitate: 100 dB

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.