Casti Gaming ASUS ROG Strix GO 2.4, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.098,07 lei
Pret 36 Rate Optimo: 40.25 lei/luna
Stoc: Intreaba
Va rugam sa ne contactati pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare al acestui produs*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

90YH01X1-B3UA00

Garantie: 12 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Casti Gaming ASUS ROG Strix GO 2.4, negru de la ASUS

Casti gaming wireless Asus ROG Strix GO 2.4 negre, design ergonomic, autonomie aproximativ 25 de ore (incarcare rapida prin cablu USB Type-C, o incarcare de 15 minute ofera o autonomie de aproximativ 3 ore), 2 microfoane microfon bidirectional detasabil cu Active Noise Cancelling (raspuns frecventa: 50Hz-10kHz, sensibilitate: -39 dB±3dB) si microfon incorporat omnidirectional, difuzoare: 40mm (impedanta: 32?, raspuns frecventa: 20Hz-20kHz in mod wireless si 10Hz-40kHz cu cablul conectat), compatibil PS4 / Nintendo Switch / dispozitive mobile cu mufa USB Type-C / PC, conector wireless USB inclus in pachet, cablu 3.5mm cu lingimea de 1.2m si cablu USB Type-C cu lingimea de 1m, greutate: 290g

 

Caracteristici:

  • Conexiune wireless 2.4 GHz cu latenta scazuta prin intermediul unui adaptor USB-C care este compatibil cu Nintendo Switch, cu dispozitive inteligente, PC-uri, Mac-uri si PS5, plus un conector de 3.5 mm pentru Xbox One si alte dispozitive conectabile prin jackul audio de 3.5 mm;
  • Design extrem de usor, cu geanta de transport inclusa pentru protectie si folosirea in timpul deplasarilor;
  • Microfon de top cu AI pentru atenuarea zgomotului, care ofera claritate de cristal in comunicatiile de voce;
  • Incarcare rapida impresionanta, care permite o autonomie de trei ore cu o incarcare de doar 15 minute, plus o durata de viata totala a bateriei de pana la 25 de ore, pentru jocuri nonstop;
  • Incinte acustice etanse exclusive si difuzoare ASUS Essence de 40mm, care livreaza un sunet pur incredibil de bogat, cu bass profund, optimizat pentru o experienta audio captivanta.

 

 

Te joci oriunde ai merge

ROG Strix Go 2.4 renunta la Bluetooth pentru a deveni primele casti din lume cu conectivitate wireless 2,4 GHz prin USB-C, stabilind conexiuni fara fir ultra-stabile pentru gaming mobil multi-platforma. Bucura-te de un sunte fara latente pe PC, PlayStation, Xbox sau pe dispozitive inteligente si mergi oriunde cu un Nintendo Switch in modul portabil. Strix Go 2.4 sunt usoare, se incarca rapid si au o durata de viata lunga a bateriei, pentru sesiuni de gaming nonstop. Sunt echipate si cu un microfon cu anularea zgomotului prin intermediul AI, pentru comunicatii cu o claritate de cristal, oriunde te-ai afla.

 

 

Audio wireless perfect, oriunde

Conexiunile Bluetooth au deseori o latenta care te poate distrage. Asta nu este o problema pentru ROG Strix Go 2.4, acestea fiind dotate cu tehnologie radio in 2,4 GHZ, printr-un adaptor USB-C, dotat cu antene duale pentru transmiterea instantanee a semnalului audio - o combinatie care le recomanda in domeniul jocurilor mobile (dispozitivele inteligente necesita un conector USB-C pentru compatibilitate deplina) sau in jocurile pe Nintendo Switch in modul portabil. De asemenea, sunt perfecte pentru consola de jocuri de acasa sau pentru PC, avand o arie de acoperire de pana la 20 de metri – permitandu-ti sa dai o raita prin bucatarie sau sa mergi la baie fara sa-ti pierzi conexiunea!

 

 

Confort gratie unei greutati extrem de mici

La doar 290 de grame, ROG Strix Go 2.4 sunt o pereche de casti de gaming wireless exceptional de usoare, oferind un grad imbatabil de confort, perfect pentru sesiunile lungi de joc. Designul pliabil este ideal pentru mobilitate, fiind foarte usor sa iei Strix Go 2.4 cu tine oriunde ai merge.

 

 

Microfon AI cu anularea zgomotului

ROG Strix Go 2.4 au fost proiectate cu o tehnologie de top in privinta anularii zgomotului, apeland la inteligenta artificiala pentru obtinerea unor comunicatii prin voce cu o claritate de cristal. Algoritmul se bazeaza pe o masiva baza de date creata prin deep-learning, pentru a identifica precis si a contracara zgomotele ambientale. Avantajul este ca orice zgomot, de la tacanitul tastaturii la conversatiile intre oameni din fundal, este virtual eliminat, ceea ce asigura o comunicare prin voce cu o claritate de cristal intre tine si parteneri tai de joc. Acest microfon principal este bidirectional, detasabil , fiind certificat de furnizori de top din domeniul comunicatiilor, inclusiv Discord si TeamSpeak. Microfonul AI cu anularea zgomotului se activeaza automat atunci cand castile sunt conectate wireless. Aceasta functie nu este dsponibila prin intermediul conexiunii jack 3.5mm/cablu.

 

 

Microfon ascuns pentru comunicatii mobile

ROG Strix Go 2.4 sunt echipate si cu un microfon integrat ascuns, pentru comunicatii comode oriunde te-ai afla, fara sa ai nevoie de un microfon boom. Acest microfon incorporat discret este si el operat prin intermediul algoritmului AI de anularea zgomotului, asa ca te vei putea bucura de comunicatii fantastic de clare in conditii de mobilitate.

 

 

Audio realist in jocuri

Difuzorul exclusiv ASUS Essence si designul cu camera acustica etansa

Camerele acustice etanse exclusive si difuzoarele de 40 de mm ASUS Essence livreaza un sunet pur, incredibil de bogat, cu bas optimizat pentru o experienta audio captivanta. Hi-res audio este disponibil doar printr-o conexiune pe cablu cu jack de 3.5mm.

 

 

Incarcare rapida si durata lunga de viata a bateriei

O incarcare rapida de numai 15 minute este suficienta pentru redarea audio timp de pana la trei ore, in vreme ce o incarcare completa ofera o autonomie a bateriei de pana la 25 de ore, pentru jocuri nonstop, de dimineata pana noaptea tarziu. Pentru incarcarea rapida este necesar cablu USB 3.0 sau USB-C.

 

 

Control instantaneu la indemana

Butoanele de control intuitive si un potentiometru rezistent pe una dintre cupe iti permit sa controlezi volumul si puterea, sau sa dezactivezi instantaneu microfonul in timpul jocului.

 

1. Ajustarea volumului: Apasa pentru a dezactiva sau a activa microfonul

2. Apasa o data pentru redare sau pauza. Apasa de doua ori pentru piesa urmatoare. Apasa de trei ori pentru piesa anterioara

3. Selecteaza modul fara fir sau cu fir

4. Modul cu fir pentru cabluri cu conector de 3.5 mm

5. Port pentru incarcare

 

Mergi pe cablu, daca este nevoie

Castile ROG Strix Go 2.4 vin cu multiple adaptoare, inclusiv un dongle USB-C la USB 2.0 si un conector audio de 3,5 mm – asa ca este usor sa le conectezi la controlerele Xbox sau la alte dispozitive compatibile.

 

 

Husa protectoare pentru transportul usor

Husa de transport inclusa este compacta si te ajuta sa protejezi si sa-ti organizezi usor castile si toate celelalte accesorii ale lor.

 

 

Armoury II

Controalele extinse si interfata intuitiva a softului ASUS Armoury II iti permit sa reglezi cu usurinta ROG Strix Go 2.4 pentru a le face sa sune asa cum doresti, folosind functii precum egalizatorul sau sunetul virtual surround 7.1 si echilibrarea nivelurilor. Dureaza doar cateva momente sa creezi si sa aplici profiluri audio pentru diferite jocuri, cum ar fi FPS-urile sau jocurile de curse. Poti folosi Armoury II si pentru a verifica nivelul de incarcare a bateriei sau pentru a seta oprirea automata la un anumit moment, controlata prin PC.

 

 



CARACTERISTICI GENERALE

Tip Gaming
Tehnologie Fara fir
Frecventa de raspuns (Hz) 20 - 20000 10 - 40000
Conectare Jack 3.5 mm USB
Diametru difuzor (mm) 40
Utilizare Multimedia Gaming
Impedanta 32 Ohm
Microfon Da
Lungime cablu (m) 1.2
Greutate 290 g
Altele Microfon cu functie de anulare a zgomotului
Continut pachet 1 x Casti
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.