Casti gaming ASUS TUF Gaming H7, sunet surround virtual 7.1, procesor audio USB hardware, difuzoare 53mm, banda de sustinere din otel inoxidabil, compatibile multiplatforma, 3.5mm/USB 2.0, Gun Metal

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Casti gaming ASUS TUF Gaming H7, sunet surround virtual 7.1, procesor audio USB hardware, difuzoare 53mm, banda de sustinere din otel inoxidabil, compatibile multiplatforma, 3.5mm/USB 2.0, Gun Metal de la ASUS

Caracteristici:

  • Perne care reduc presiunea pentru confort imbunatatit atunci cand purtati ochelari;
  • Banda de sustinere rezistenta din otel inoxidabil pentru stabilitate mai buna si durabilitate;
  • Difuzoare exclusive ASUS Essence de 53mm si incinte etanse pentru un sunet imersiv;
  • Sunet surround virtual 7.1 integrat cu o singura apasare de buton pe modulul de control;
  • Suport multi-platforma pentru PC, Mac, PS4, Nintendo Switch, telefoane mobile si Xbox One.
 
 

Confort rafinat. Durabilitate imbunatatita.

Castile TUF Gaming H7 sunt proiectate pentru a oferi un confort incredibil jucatorilor care fac streaming sau se joaca pentru perioade lungi de timp, dispunand de pernite pentru urechi imbunatatite, realizate dintr-un material specializat care raceste si avand canale mai moi pozitionate pentru a reduce presiunea asupra ramei de ochelari. Dispunand de difuzoarele emblematice ASUS Essence de 53 mm, un design al incintelor etans si un sunet surround virtual 7.1, TUF Gaming H7 imbunatateste experienta audio in joc cu un sunet bogat si imersiv. In adevaratul numele TUF, castile dispun de o banda de sustinere din otel inoxidabil, construit pentru a rezista rigorilor jocurilor si calatoriilor pentru anii urmatori.

Bass Incredibil de profund. Detalii Clare

Incinte Etanse Exclusive si Difuzoare ASUS Essence

TUF Gaming H7 au mostenit cele mai emblematice caracteristici audio ale castilor de gaming ASUS, inclusiv incintele etanse exclusive si difuzoarele ASUS Essence de 53 mm, care ofera un sunet mai clar cu bass puternic pentru o experienta de joc imersiva si naturala.

 

1. Incinta exclusiva etansa pentru un sunet mai bogat si mai pur;

2. Capac metalic pentru un sunet mai pur cu distorsiuni reduse;

3. Difuzoare ASUS Essence de 53mm pentru un bass mai puternic.

 

Imersiune Instantanee de Gaming

Buton de sunet virtual surround 7.1

Castile TUF Gaming H7 vin cu un sunet virtual surround 7.1 (sunetul virtual surround 7.1 este activat utilizand controlerul audio de pe fir, care se conecteaza prin USB si pot fi utilizate numai pe PC) care poate fi activat instantaneu cu un singur buton situat pe controlerul de pe fir. Toate procesarile audio sunt efectuate de casti, deci nu trebuie sa fie instalat niciun software si performanta PC-ului nu este afectata.

 
 

Confort Maxim pentru Sesiunile Lungi de Jocuri

Avand cupele pentru urechi reglabile, TUF Gaming H7 se potriveste cu toate tipurile de forme de cap si permite jucatorilor sa joace perioade lungi de timp fara oboseala. Pernele pentru urechi au fost imbunatatite cu un material mai moale, ceea ce reduce presiunea asupra ochelarilor pentru a oferi un confort mai bun jucatorilor care poarta ochelari. Spre deosebire de alte casti, pernele pentru urechi de pe TUF Gaming H7 dispun de o combinatie de material specializat cu racire rapida si piele pentru confort sporit si izolare fonica. Materialul cu racire rapida reduce caldura cu 25% pentru a ajuta jucatorii sa se racoreasca in timpul sesiunilor lungi de jocuri.

 

1. Perne pentru urechi exclusive ASUS Hybrid pentru o izolare excelenta a sunetului si confort.

2. Materialul specializat cu racire rapida ramane rece si confortabil pe durata sesiunilor lungi de jocuri.

3. Materialul care reduce presiunea imbuatateste confortul pentru jucatorii care poarta ochelari.

4. Design-ul pernelor care acopera urechile ofera o zona de acoperire mai mare cu 30% si izolare fonica cu 50% mai buna.

 

Rezistenta Sporita, pe Termen Lung

Banda de sustinere din otel inoxidabil

Pentru a rezista rigorilor jocurilor intense, banda de sustinere a castilor TUF Gaming H7 este realizata din otel inoxidabil durabil. De asemenea au fost reproiectata pentru a oferi o forta de strangere mai mica cu 20% decat versiunea anterioara, astfel imbunatatind confortul in timpul jocurilor.

 
 

Microfoane Duale

Ideale pentru jocuri si convorbirile in miscare

Castile TUF Gaming H7 sunt proiectate cu doua microfoane: un microfon detasabil care ofera o comunicare clara in timpul jocurilor si un microfon pe fir cu control confortabil de volum si mute pentru apeluri telefonice si alte sarcini de zi cu zi.

 
 

O pereche de Casti pentru Toate Platformele

Cu TUF Gaming H7, nu aveti nevoie de alte perechi de casti pentru jocurile pe console. Castile TUF Gaming H7 suporta mai multe platforme, inclusiv PC, Mac, PS4, Nintendo Switch, telefoane mobile si Xbox One.

 
 

Armoury II

Software-ul Armory II ofera controale extinse si o interfata intuitiva, astfel incat sa puteti ajusta cu usurinta castile TUF Gaming H7 pentru a va juca in stilul propriu. Aveti controlul complet asupra experientei dvs. audio, de la egalizator (EQ) la nivelul de balansare al difuzoarelor 7.1, si puteti crea si aplica cu usurinta profiluri audio pentru diferite tipuri de jocuri si scenarii, cum ar fi FPS-urile sau jocurile curse.

 


CARACTERISTICI GENERALE

Tip Gaming
Tehnologie Cu fir
Frecventa de raspuns (Hz) 20 - 20 000
Conectare USB 3.5 mm jack
Diametru difuzor (mm) 53
Impedanta 32
Microfon Da
Lungime cablu (m) 1.2
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.