Stand casti ASUS ROG Throne, RGB, port USB 3.1, amplificator audio și DAC ESS încorporat, sunet surround 7.1, iluminare Aura Sync, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Stand casti ASUS ROG Throne, RGB, port USB 3.1, amplificator audio și DAC ESS încorporat, sunet surround 7.1, iluminare Aura Sync, Negru de la ASUS

Beneficii:

  • 18 zone de iluminare RGB care se pot personaliza si sincroniza cu alte produse Aura Sync;
  • Amplificator si DAC ESS incorporat care ofera muzica uimitoare si un sunet captivant in jocuri;
  • Dispune de doua porturi USB 3.1 (1.5A) pentru incarcarea dispozitivelor sau conectarea echipamentelor de gaming;
  • Software-ul Armoury II ofera controlul extins asupra sunetului si iluminarii pentru o experienta de gaming complete;
  • Designul arcuit optimizat al agatatoarei superioare stabilizeaza si protejeaza de socuri castile.

 

Un nou taram al luminii si sunetului

DAC-ul ESS si amplificatorul incorporat in ROG Throne constituie un upgrade pentru experienta ta audio in casti, oferind un sunet de gaming captivant, in vreme ce efectele de iluminare RGB personalizabile la 360 de grade, care se sincronizeaza cu alte accesorii Aura Sync, ofera o experienta uimitoare si unitara de iluminare. ROG Throne este echipat si cu un hub ultra-rapid cu doua porturi USB 3.1 cu alimentare, ceea ce-l face o solutie completa pentru organizarea si completarea echipamentului tau de gaming.

 

Imbunatatiti experienta audio

ROG Throne are incorporat un DAC ESS 9118 si un amplificator care ofera un sunet imbunatatit pentru casti atunci cand rulati jocuri si in streamingul de muzica si video. In plus, cu Hyper Grounding si tehnologia de diversificare a semnalului audio, care dezlantuie intregul potential al DAC-ului ESS prin procesarea individuala a semnalelor audio si de iluminare, va veti bucura de un sunet detaliat, dinamic si captivant in jocurile si continutul media favorit.

 

Iluminare Asus Aura RGB

Exprimati-va stilul de joc cu iluminarea personalizabila Aura RGB de pe ROG Throne. Cu 18 zone de iluminare RGB care pot fi personalizate independent cu o combinatie de peste 16.8 milioane de culori, plus sase efecte de iluminare presetate, puteti crea o experienta de iluminare uimitoare care va apartine in totalitate.

 

Conectivitate extinsa

ROG Throne este si un hub USB cu doua porturi USB 3.1 care ofera conectivitate ultra-rapida, astfel incat puteti ramane intotdeauna conectat si sa mentine-ti toate dispozitivele incarcate. 

 

Design arcuit optimizat

Un design arcuit optimizat cu suprafata de cauciuc anti-alunecare ofera o platforma stabila pe care puteti tine in siguranta castile si le veti proteja de zguduituri si alte socuri. In plus, suprafata mare de contact de pe zona arcuita distribuie uniform greutatea castilor, protejand impotriva deformarii pernitelor acestora, care astfel raman intr-o stare buna si sunt confortabile.

 

Armoury II

Software-ul Armoury II ofera elemente extensive de control si o interfata de utilizare intuitiva, care permit reglarea facila a lui ROG Throne pentru a functiona conform preferintelor dvs. Preluati controlul deplin asupra experientei dvs. audio, de la sunet 7.1 virtual surround si egalizator (EQ), la echilibrarea nivelului difuzoarelor 7.1, iar apoi creati si aplicati cu usurinta profiluri audio pentru diferite tipuri de jocuri, cum ar fi FPS-uri si curse, pentru cel mai bun si captivant sunet indiferent de scenariu. 

 

Sincronizati-va echipamentul

Tehnologia ASUS Aura Sync va permite sa sincronizati efectele de iluminare ale tuturor produselor ROG compatibile cu Aura* pentru a crea o atmosfera de gaming unica si captivanta.

*Necesita o placa de baza ASUS compatibila Aura.



CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Stand casti
Caracteristici speciale Iluminare RGB DAC ESS si amplificator incorporat
Porturi 2 x USB3.1 Gen1 Tip-A 1 x Jack audio combo 3.5mm 1 x Conector micro-B
Greutate (g) 380
Altele Dimensiuni: 138 x 120 x 190 mm (WxDxH)
Culoare Negru
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.