Casti gaming in-ear ASUS ROG Cetra II Core, difuzoare ASUS Essence din cauciuc cu silicon lichid (LSR), compatibile multiplatforma, 3.5mm, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
394,69 lei
Pret 36 Rate Optimo: 14.47 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

90YH02V0-B2UA00

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Casti gaming in-ear ASUS ROG Cetra II Core, difuzoare ASUS Essence din cauciuc cu silicon lichid (LSR), compatibile multiplatforma, 3.5mm, Negru de la ASUS

  • Driverele inovatoare din cauciuc siliconic lichid (LSR) ofera performante stabile ale difuzoarelor, bas incredibil de puternic si sunet de joc optimizat.
  • Conectorul de cablu 90 ° ofera un confort sporit pentru jocurile portabile.
  • Carcasa metalica usoara ofera un aspect izbitor si rezistenta la zgarieturi, ridicand estetica si durabilitatea exteriorului.
  • Designul ergonomic cu  LSR pentru urechi ofera o potrivire perfect confortabila.
  • Conectorul de 3,5 mm permite suport multiplatform, inclusiv compatibilitatea cu telefoanele mobile, PC-uri, Mac-uri, PlayStation® 5, Xbox Series X / S si Nintendo Switch ™.

 

Audio incredibil, joc imersiv

Castile in ear ROG Cetra II Core sunt dotate cu drivere ASUS Essence fabricate din cauciuc siliconic lichid (LSR) pentru o calitate audio impecabila. Castile permit utilizatorilor sa se bucure de sunet de calitate pentru jocuri, cu o mare varietate de platforme, inclusiv compatibilitate cu PlayStation® 5, Xbox Series X / S, ROG Phone 5, telefoane mobile, PC-uri, Mac-uri si Nintendo Switch ™. Aripioarele pentru urechi si varfurile pentru urechi sunt, de asemenea, fabricate din LSR pentru un confort sporit.

 

LSR

Fabricate din material LSR de ultima generatie, driverele ASUS Essence de pe ROG Cetra II Core ofera performante mai stabile ale difuzoarelor si bas incredibil de puternic. Cu un sunet optimizat pentru jocuri, va veti bucura de un sunet incredibil de captivant si detaliat in timp ce va jucati jocurile preferate.

 

Unghiul ideal pentru jocurile portabile

ROG Cetra II Core vine cu un conector de 90 ° care mentine cablul castilor la distanta, imbunatatind confortul in timpul jocurilor portabile.

 

Control instantaneu la indemana

Gazduite intr-un finisaj metalic rafinat, comenzile in linie usor de utilizat ofera acces instantaneu si convenabil la butoanele de redare, pauza si volum.

 

O potrivire perfect confortabila

Designul castilor este usor inclinat in fata pentru o potrivire imbunatatita, iar fiecare casti are o mica umflatura la baza pentru fixarea acestuia in ureche. Aceste modele ergonomice ale ROG Cetra II Core imbunatatesc izolarea zgomotului si ofera confort maxim si se potrivesc pentru cele mai bune experiente de ascultare in timpul jocurilor.

 

Design usor si durabil din carcasa din aluminiu

Fabricat din aluminiu elegant si usor, ROG Cetra II Core are un aspect izbitor, elegant, care este completat cu rezistenta la zgarieturi, estetica ridicata si durabilitate.

 

Compatibilitate multiplatforma larga

ROG Cetra II Core are un conector de 3,5 mm care accepta o mare varietate de dispozitive - inclusiv compatibilitatea cu ROG Phone 5, Nintendo Switch ™, PlayStation® 5, Xbox One ™, Xbox Series X / S, telefoane mobile, PC-uri si Mac - permitand jucatorii sa se bucure de experiente audio captivante pe platforma lor la alegere.

 

Carcasa de calatorie inclusa pentru portabilitate suplimentara

ROG Cetra II Core vine cu o carcasa compacta de calatorie pentru depozitare usoara atunci cand o duceti in deplasare. Sunt incluse trei dimensiuni de varfuri pentru urechi LSR si aripioare pentru urechi, plus o pereche de varfuri pentru urechi din spuma - deci sunteti sigur ca veti obtine o potrivire confortabila si sigura.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Gaming
Tehnologie Cu fir
Frecventa de raspuns (Hz) 20 - 40000
Conectare Jack 3.5 mm
Diametru difuzor (mm) 9.4
Utilizare

Bicicleta

Drumetii

Acasa

Birou

Gaming

Interior

Impedanta 32
Microfon Da
Lungime cablu (m) 1.25
Greutate 18 g
Altele Microfon Omnidirectional Stereo
Continut pachet

Husa

Manual

Dopuri - 3 dimensiuni

Casti

3x Dopuri silicon

Foam tips

Culoare Negru
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.