Casti gaming wireless ASUS TUF Gaming H3 Wireless, 2.4 GHz, sunet surround 7.1, difuzoare 50mm, banda de sustinere din otel inoxidabil, compatibilitate multiplaforma, USB-C, Negru/Gri

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
404,99 lei
Pret 36 Rate Optimo: 14.85 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

90YH02ZG-B3UA00

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Casti gaming wireless ASUS TUF Gaming H3 Wireless, 2.4 GHz, sunet surround 7.1, difuzoare 50mm, banda de sustinere din otel inoxidabil, compatibilitate multiplaforma, USB-C, Negru/Gri de la ASUS

  • Conexiune wireless in banda de 2,4 GHz printr-un dongle USB-C cu o raza de acoperire de pana la  25 m
  • Pana la 15 ore de autonomie a bateriei
  • Drivere ASUS Essence de 50 mm si tehnologie exclusiva cu camera etansa, pentru un sunet captivant
  • Sunet surround virtual 7.1
  • Control instantaneu si indicator de stare pe cupa
  • Design usor si pernite cu racire rapida pentru urechi pentru confort in timpul jocurilor
  • Banda dura din otel inoxidabil si furca pentru stabilitate si fiabilitate imbunatatite
  • Microfon analogic pentru comunicatii clare in jocuri
  • Sport multi-platforma pentru PC-uri, PlayStation® 5, Nintendo Switch™ si telefoane mobile

 

O conexiune ultra-rapida care nu poate fi invinsa

Castile TUF Gaming H3 Wireless sunt proiectate pentru a oferi o libertate incredibila cu ajutorul conexiunii wireless in banda de 2,4 GHz. Cu drivere ASUS Essence de 50 mm, un design cu camera etansa si sunet surround virtual 7.1, TUF Gaming H3 Wireless iti upgradeaza experientele audio din jocuri oferind un sunet deosebit de bogat si de captivant. Castile beneficiaza si de un design usor, pernite ASUS cu racire rapida pentru urechi si o banda din otel inoxidabil care ofera confort si fiabilitate gamerilor care se joaca sau fac streaming pentru perioade de timp indelungate.

 

Performante wireless cu latente ultra-scazute

Castile wireless traditionale pot avea probleme cu latentele sau cu conexiunile instabile, insa TUF Gaming H3 Wireless se ridica deasupra tuturor cu conexiunea sa wireless in banda de 2,4 GHz. Asta permite conectarea cu latente mai mici decat in cazul castilor cu Bluetooth, ceea ce rezulta intr-o transmisie audio aproape in timp real.

 

Asculta mai mult tip si deplaseaza-te mai departe

Durata extinsa de viata a bateriei castilor TUF Gaming H3 Wireless permite gamerilor obisnuiti sa se bucure cel putin 8 zile1 de jocuri sau muzica la o singura incarcare, iar gamerii hardcore se pot bucura de peste 15 ore2 de actiune nonstop. In plus, acoperirea imbunatatita pe o raza de pana la 25 de metri iti permite sa te deplasezi liber fara a pierde semnalul audio.

1Pe baza unui timp mediu de joc de doua ore pe zi.

2Durata reala de viata a bateriei variaza in functie de utilizare, setari si conditiile de mediu.

 

Deep Bass si claritate de cristal incredibil de detaliate. Camere etanse exclusive si drivere ASUS Essence

Castile TUF Gaming H3 Wireless au mostenit cele mai iconice functii ale castilor de gaming ASUS, inclusiv camerele etanse exclusive si driverele ASUSS Essence de 50 mm pentru un sunet mai clar, cu basi puternici, care iti ofera o experienta imersiva a jocurilor care suna natural.

 

Sunet surround virtual 7.1 

Tehnologia* sunetului surround virtual 7.1 ofera un nivel actualizat de precizie audio care iti va conferi un avantaj competitiv in timpul jocurilor.

 

Control instantaneu la indemana

TUF Gaming H3 Wireless vin cu controale fizice utile pe cupa, asa ca este usor sa ajustezi volumul, sa opresti sau sa pornesti microfonul, sau sa pornesti sau opresti castile.

1.         Microfon pornit/oprit

2.         Control volum si oprire sunet

3.         Buton de pornire

4.         Indicator de stare de functionare si pentru alimentare

5.         Port de incarcare

 

Confort usor

Cantarind doar 307 grame, constructia usoara a castilor TUF Gaming H3 Wireless a fost proiectata pentru a te mentine intr-o stare confortabila in timpul sesiunilor de gaming extinse.

 

 

Pernite ASUS cu racire rapida pentru urechi

Castile TUF Gaming H3 Wireless utilizeaza pernite ASUS cu racire rapida pentru urechi care sunt fabricate 100 % din piele proteica si o spuma cu memorie cu racire rapida, pentru a oferi cel mai bun confort.

1.         100 % piele proteica 

2.         Spuma cu memorie cu racire rapida

 

Fiabilitate pe termen lung. Banda de otel inoxidabil

Pentru a rezista rigorilor gaming-ului intens, banda castilor TUF Gaming H3 Wireless a fost fabricata din otel inoxidabil. Pentru un confort imbunatatit, banda a fost proiectata sa preseze cu 20 % mai usor urechile decat alte casti.

 

Comunicatii clare certificabile

Castile TUF Gaming H3 Wireless includ un microfon boom unidirectional care a fost tunat pentru comunicatii prin voce si a fost certificat de TeamSpeak si Discord. Butoanele de control intuitive de pe cupa iti permit sa controlezi instantaneu volumul sau sa opresti microfonul.

 

Compatibilitate deplina cu PC-uri, PlayStation 5, Nintendo Switch si telefoane mobile

Cu TUF Gaming H3 Wireless, nu vei mai avea nevoie de alte casti pentru gaming pe consola, intrucat ofera suport multi-platforma cu adevarat extins, inclusiv pentru PC-uri, PlayStation® 5, Nintendo Switch™ si telefoane  mobile.

- TUF Gaming H3 Wireless nu sunt compatibile cu Mac-urile

 

Armoury Crate

Armoury Crate este un utilitar software care a fost proiectat sa-ti ofere control centralizat asupra produselor de gaming suportate, facilitand reglarea aspectului si a senzatiilor oferite de sistemul tau. Armoury Crate iti permite, de asemenea, sa personalizezi profilurile utilizatorilor, sa mapezi taste, sa inregistrezi macro-uri si chiar sa urmaresti statistici hardware in timpul jocului. Aditional, poti folosi Armoury Crate pentru a administra inregistrarea produselor tale, pentru a fi la curent cu fluxurile de stiri ASUS si pentru a mentine legatura cu comunitatea de gaming ASUS.



CARACTERISTICI GENERALE

Tip Gaming
Tehnologie Cu fir
Frecventa de raspuns (Hz) 20 - 20 000
Conectare Jack 3.5 mm
Diametru difuzor (mm) 50
Impedanta 32
Microfon Da
Lungime cablu (m) 1.3
Greutate 294 g
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.