Casti gaming wireless ASUS TUF Gaming H1 Wireless, 2.4 GHz, USB-C, sunet surround 7.1

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
394,69 lei
Pret 36 Rate Optimo: 14.47 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

90YH0391-B3UA00

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Casti gaming wireless ASUS TUF Gaming H1 Wireless, 2.4 GHz, USB-C, sunet surround 7.1 de la ASUS

Castile TUF Gaming H1 Wireless dispun de o conexiune pe 2.4GHz, sunet surround 7.1 cu bass profund, un microfon certificat pentru Discord si TeamSpeak, design usor si confortabil, plus compatibilitate cu PC-urile, PlayStation® 5 si Nintendo Switch™

  • Conexiunea wireless pe 2.4GHz prin dongle USB-C® ofera o raza de actiune de pana la 25 de metri pentru o libertate mai mare
  • Drivere ASUS Essence si tehnologie cu camere etanse pentru un sunet captivant
  • Sunet surround virtual 7.1, ajustabil prin intermediul Windows Sonic si Armoury Crate
  • Microfon analogic unidirectional certificat Discord si TeamSpeak pentru o comunicare clara in timpul jocurilor
  • Greutatea redusa de 295 grame si banda de suspensie asigura confort pe tot parcursul zilei
  • Autonomie a bateriei de pana la 15 ore pentru jocuri non-stop
  • Compatibilitate multi platforma cu PC-uri, Mac-uri, PlayStation® 5, Nintendo Switch™, tablete si smartphone-uri

 

Libertate, Comfort, Sunet Imersiv

Castile TUF Gaming H1 Wireless ofera libertatea unei conexiuni wireless 2.4GHz si un sunet cu adevarat imersiv, cu un raspuns bogat si profund al basului, datorita driverelor ASUS Essence de 40 mm, designului cu incinta etansa si tehnologiei de sunet surround virtual 7.1. In plus, un microfon certificat pentru Discord si TeamSpeak ofera o comunicare vocala clara, iar o banda de sustinere usoara pentru cap asigura confortul.

 

Conexiune wireless cu latenta foarte redusa

TUF Gaming H1 Wireless se ridica deasupra castilor traditionale cu tehnologia wireless 2.4GHz si un design cu antena dubla. Deoarece conexiunea sa este activata prin intermediul unui dongle USB-C®, ofera o latenta mai mica si o stabilitate mai buna decat castile Bluetooth®. Impreuna cu transmisia audio in timp aproape real, H1 Wireless ofera o acoperire extinsa de pana la 25 de metri - astfel incat sa te poti deplasa liber si sa ramai conectat.

 

Bass incredibil de profund & detalii cu claritate de cristal

Castile TUF Gaming H1 Wireless iti ofera cele mai emblematice caracteristici ale castilor de gaming ASUS, inclusiv incintele etanse si driverele ASUS Essence de 40 mm pentru un sunet mai clar si bass profund.

 

Sunet surround virtual 7.1

Tehnologia de sunet surround virtual 7.1* ofera un nivel imbunatatit de precizie audio care iti poate oferi un avantaj competitiv in timpul jocurilor.

*Suportata de Windows Sonic si Armoury Crate

 

Design usor

Cantarind doar 295 de grame, castile usoare TUF Gaming H1 Wireless sunt concepute pentru a-ti asigura confortul in timpul sesiunilor de joc prelungite.

 

Banda de suspensie

Pentru un confort de lunga durata, banda de suspensie din material textil este proiectata pentru a spori flexibilitatea si a reduce presiunea pe partea superioara a capului.

Putere ampla pentru maratoanele de jocuri

Autonomia extinsa a bateriei oferita de TUF Gaming H1 Wireless permite 8 zile1 de joc normal sau de ascultare a muzicii cu o singura incarcare sau pana la 15 ore2 de actiune neintrerupta pentru jucatorii entuziasti.

1 Pe baza unui timp mediu de joc de doua ore pe zi.

2 Durata reala de viata a bateriei variaza in functie de utilizare, setari si conditii de mediu.

Control instantaneu la indemana

Butoanele de control practice si intuitive de pe cupa urechii faciliteaza ajustarea volumului, dezactivarea sau dezactivarea microfonului, sau pornirea si oprirea castilor.

 

Armoury Crate

Armoury Crate este un utilitar software conceput pentru a-ti oferi un control centralizat al produselor de gaming acceptate, facilitand adaptarea TUF Gaming H1 Wireless la preferintele tale individuale. Armoury Crate iti permite sa personalizezi profilurile utilizatorilor, sa optimizezi sunetul, sa verifici starea bateriei in timpul jocului si multe altele.

Compatibilitate multi-platforma

Cu TUF Gaming H1 Wireless, nu mai ai nevoie de alte casti pentru jocuri pe consola - deoarece ofera un suport multi-platforma cu adevarat cuprinzator, inclusiv pentru PC, Mac, PlayStation® 4 si 5, Nintendo Switch™, smartphone-uri si tablete.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Gaming
Tehnologie Fara fir
Frecventa de raspuns (Hz) 20 - 20000
Conectare Wireless USB-C USB-A
Diametru difuzor (mm) 40
Utilizare Multiplatforma
Impedanta 60 Ohm
Microfon Da
Lungime cablu (m) Cablu de incarcare USB-C: 1m
Greutate 295 g
Continut pachet

1 x Cablu de incarcare

1 x Casti

1 x Adaptor wireless

1 x Adaptor USB-C la USB 2.0 (Type-A)

Culoare Negru
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.