Casti gaming Asus ROG Delta EVA Edition Virtual 7.1, RGB

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Casti gaming Asus ROG Delta EVA Edition Virtual 7.1, RGB de la ASUS

 

Suntem in anul 2022. Republica Gamerilor lanseaza un nou echipament pentru proiectul EVANGELION. Castile ROG Delta S EVA Edition inglobeaza un ESS 9281 QUAD DAC™ de inalta fidelitate si un microfon ASUS AI Noise-Canceling intr-o carcasa usoara care prezinta o estetica violet si verde inspirata de EVA si iluminare RGB personalizabila. Pachetul total cantareste doar 300 de grame, punand confortul pe picior de egalitate cu sunetele de impact si comunicatiile impecabile.

 

DOMINA CU UN SUNET SUPERIOR

ESS 9281 Quad DAC™ de inalta rezolutie ESS 9281 - Redirector MQA incorporat.

Microfon cu anulare a zgomotului ASUS AI - Iluminare ASUS Aura RGB.

 

ESS 9281 Quad DAC™ de inalta rezolutie ESS 9281

ESS 9281 Quad DAC™ contine patru convertoare digital-analogice (DAC) care asigura o procesare audio fara pierderi. Exista un DAC pentru fiecare banda de frecventa - joasa, medie, inalta si ultra-inalta - pentru un sunet mai clar si un raport semnal-zgomot (SNR) de 130 dB, de neegalat. Cu ROG Delta S EVA Edition, puteti auzi fiecare detaliu si va puteti bucura de un sunet clar si precis pentru o experienta audio reala.

 

Microfon cu anulare a zgomotului ASUS AI

Microfonul ASUS AI Noise-Canceling Microphone (AI Mic) dispune de un procesor dedicat, conceput pentru a reduce peste 500 de milioane de tipuri de zgomot de fond, pastrand in acelasi timp armoniile vocale pentru o comunicare vocala foarte clara in timpul jocului. Zgomotele de fond obisnuite, cum ar fi discutiile, zgomotul de tastatura si clicurile de mouse sunt reduse cu pana la 95%.

 

ASUS Aura RGB Lighting

Iluminarea personalizabila Aura RGB ofera peste 16,8 milioane de combinatii de culori, plus efecte de iluminare presetate. In plus, un efect de lumina Soundwave exclusiv face ca luminile sa clipeasca in sincron cu sunetul vocii tale.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip: Gaming
Tehnologie Cu fir
Frecventa de raspuns (Hz) 20 - 40000
Conectare USB-C USB-A
Diametru difuzor (mm) 50
Utilizare Multiplatforma
Impedanta 32
Microfon Da
Lungime cablu (m) Cablu USB-C: 1.5m Cablu USB-A: 1m
Greutate 310 g
Altele

Pliabile

Aura Sync

LED cu o singura culoare

ESS 9281 Pro

Microfon AI Noise Cancelling

Continut pachet

1 x Casti

1 x Microfon detasabil

1 x Adaptor USB-C la USB-A Pernite ROG Hybrid

Culoare Verde Mov
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.