Casti gaming Asus ROG Delta S, bluetooth, AI noise cancelation, multiplatform, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
935,55 lei
Pret 36 Rate Optimo: 34.29 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

90YH03IW-B3UA00

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Casti gaming Asus ROG Delta S, bluetooth, AI noise cancelation, multiplatform, negru de la ASUS

DUAL WIRELESS. IMERSIUNE COMPLETA.

ROG Delta S Wireless este prima casca de jocuri ROG cu modul dual wireless. Dispune de conectivitate de 2,4 GHz si Bluetooth® pentru a va oferi libertate wireless si o compatibilitate mai extinsa pe o gama mai larga de dispozitive. In plus, microfoanele AI Beamforming Microphones cu AI Noise Cancelation, lider in industrie, asigura o preluare exceptionala a vocii si o comunicare clara.

DUAL-MODE

CONEXIUNI WIRELESS

Conectivitatea dual-mode permite experiente de ascultare incredibile pe console, PC-uri si dispozitive mobile de jocuri - fara cabluri. Tehnologia USB-C® 2,4 GHz profita de antenele incorporate pentru transmiterea instantanee a semnalului la o distanta de pana la 25 de metri. In mod similar, modul Bluetooth ofera o conexiune cu latenta redusa pentru a asigura un sunet fara intreruperi.

 

SUNET REALIST IN JOC

Delta S Wireless dispune de drivere exclusive ASUS Essence de 50 mm in camere etanse pentru a oferi o semnatura sonora echilibrata, pentru a va cufunda cu un sunet detaliat, cu mai multa profunzime si textura in comparatie cu castile standard. Driverele din fiecare casca sunt inclinate cu 12° pentru a canaliza sunetul direct in canalul auditiv, precum si pentru a imbunatati confortul utilizatorului. In plus, tehnologia ROG Hyper-Grounding ofera un sunet pur pentru un sunet detaliat si realist.

TEHNOLOGIE EXCLUSIVA DE HIPER-INTEMEIERE

Tehnologia exclusiva ROG Hyper-Grounding utilizeaza o placa de circuite imprimate cu mai multe straturi si o dispunere speciala pentru a preveni interferentele electromagnetice, asigurandu-se ca tot ceea ce auziti este un sunet pur, fara zgomot.

   

MICROFOANE CU FORMARE DE FASCICULE AI CU ANULARE A ZGOMOTULUI

Microfoanele ASUS AI Beamforming Microphones ascunse in fiecare casca pentru urechi ofera o solutie pentru problemele comune ale microfoanelor cu brat, cum ar fi popping-ul si pozitionarea defectuoasa. Rezultatul - comunicare vocala de inalta calitate in confort si stil.

   

Functia integrata ASUS AI Noise Cancelation reduce cu pana la 95% peste 500 de milioane de tipuri de zgomot de fond, cum ar fi zgomotul de tastatura si clicurile de mouse. Acest lucru ajuta la pastrarea armonicilor vocale pentru a va oferi o comunicare vocala clara in timpul jocului.

   

DURATA DE VIATA A BATERIILOR SI INCARCARE RAPIDA

Incarcarea rapida asigura pana la 3 ore de utilizare cu o incarcare de numai 15 minute sau puteti incarca bateria pana la capat pentru pana la 25 de ore de jocuri neintrerupte, de dimineata pana seara.

 

COMPATIBILITATE MULTI-PLATFORMA

Cu o dubla conectivitate wireless RF de 2,4 GHz si Bluetooth, Delta S Wireless ofera o compatibilitate extinsa cu o multitudine de dispozitive. Imperecheati cu usurinta Delta S Wireless cu PC-uri, Mac-uri, Nintendo Switch™* si dispozitive mobile prin Bluetooth - sau treceti la modul wireless de 2,4 GHz pentru a va conecta la PlayStation® 4 sau 5*, sau la oricare dintre platformele mentionate mai sus.

 

CONFECTIONAT PENTRU CONFORT

Usor, Delta S Wireless are doar 318 grame. Include cupe in forma de D care se potrivesc perfect cu forma urechilor si reduc zonele de contact inutile cu pana la 20% pentru o potrivire mai confortabila.

   

CONTROL INTUITIV

Butoanele intuitive si un comutator basculant durabil va permit sa controlati instantaneu volumul, microfonul si alimentarea.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Gaming
Tehnologie Fara fir
Frecventa de raspuns (Hz) 20 - 20000
Conectare Wireless Blueotooth
Diametru difuzor (mm) 50
Utilizare Multiplatforma
Impedanta 32
Microfon Da
Lungime cablu (m) 1 m (cablu de incarcare)
Greutate 310 g
Altele Microfon AI Noise Cancelling
Continut pachet

Cablu incarcare

Casti ROG

Hybrid ear cushion

Culoare Negru
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.