ASUS Casti Gaming Strix Pro, over-the-head, cu microfon

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Casti Gaming Strix Pro, over-the-head, cu microfon de la ASUS

Asus casti gaming over-the=head, cu microfon, ack 3.5 mm, 32 Ohm, Sensitivity: 98 dB, cablu 2.7 m, Uni-directional

Realism EXTRAORDINAR in jocuri 

Difuzoare foarte puternice cu diametrul de 60mm, echipate cu magneti neodymium
Daca nu ati avut ocazia sa experimentati pana acum puterea deosebita a difuzoarelor cu diametrul de 60mm echipate cu magneti neodymium, atunci a venit timpul sa incercati modelul Strix Pro - va veti bucura de un sunet cu o putere si un nivel de realism extraordinare. Veti putea auzi fiecare impuscatura in jocuri si veti putea detecta inamicii auzindu-le doar pasii in apropiere. Apoi puteti trece in modul audio pentru muzica cu o spatialitate deosebita, comunicatii de voce excelente si o calitate impresionanta a fundalului sonor in filme.

 

Claritate superioara in jocuri 

Filtreaza mai mult de 90% din zgomotul de fond
Statia de control cu alimentare USB include un microfon incorporat care detecteaza in mod activ si contrabalanseaza mai mult de 90% din zgomotele de fond cauzate de mediul inconjurator1, cum ar fi cele cauzate de utilizarea unei tastaturi mecanice sau vorbirea, astfel incat colegii de echipa nu sunt distrasi in cadrul conversatiei de zgomotele din jurul tau.

SUPORT EXCELENT PENTRU PLATFORME MULTIPLE

Suport pentru sisteme PC/Mac

Perfect compatibile cu sistemele PC si Mac...
Strix Pro face uitate toate posibilele probleme legate de compatibilitate, deoarece suporta cele mai populare dispozitive de pe piata. Unitatea de control este insotita de un cablu de 1.5 metri cu conectori separati pentru casti si microfon, pentru compatibilitate excelenta cu sistemele PC si Mac.

Suport pentru PS4/Smartphone-uri/Tablete

…si chiar console de jocuri, smartphone-uri si tablete

Strix Pro este de asemenea solutia perfecta pentru smartphone-uri, tablete si console de jocuri PlayStation 4, multumita adaptorului combinat audio/microfon de 3.5mm. Conecteaza-le la dispozitivul portabil favorit pentru a tine legatura cu prietenii sau familia oriunde te-ai afla, sau la consola PlayStation® 4 pentru o experienta deosebita in jocuri. Studiile noastre arata faptul ca lungimea de 1.2 metri a cablului de conectare este perfecta pentru dispozitive mobile sau pentru conectare la controller-ul PlayStation 4 - acum poti uita de cablurile incurcate! 

Joaca-te ORIUNDE

Design pliabil, excelent pentru calatorii
Design-ul pliabil permite castilor sa fie transportate cu usurinta la orice turneu de jocuri sau eveniment de jocuri in retea. Bratul detasabil al microfonului este perfect pentru usurinta in transport, stocare si montare/demontare. Cantarind doar 320g, castile Strix Pro sunt de asemenea deosebit de portabile si ofera un nivel ridicat de confort in utilizare. 

SPECIFICATII

Casti
Tehnologie Wired
Sunet Stereo
Tip Externe
Microfon Da
Diametru difuzoare 60 mm
Impedanta 32 ohmi
Frecventa raspuns 20 - 20.000 Hz
Sensibilitate 98 dB
Lungime cablu 2.7 m
Culoare Negru
Caracteristici Design ergonomic si confortabil
Controler volum
Bass puternic si sunet clar
Magnet confectionat din neodymium
Lungime cablu 2.7 m (1.2 m casti, 1.5 controler volum)
Greutate redusa, aproximativ 320 g
Microfon
Frecventa raspuns 50 - 16.000 Hz
Sensibilitate -40 dB
Noise-canceling ENC - reducerea zgomotului de fundal pana la 90%
Caracteristici Uni-directional
Ofera maximul de claritate si finete a sunetului
Compatibilitate
Conectivitate Jack 3.5 mm
Compatibilitate PC
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.