Casti cu microfon Asus STRIX 2.0, full size, 20-20000Hz, 32 ohm, cablu 1.5m, culoare neagra, Jack 3.5mm

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Casti cu microfon Asus STRIX 2.0, full size, 20-20000Hz, 32 ohm, cablu 1.5m, culoare neagra, Jack 3.5mm de la ASUS

Ascute-ti auzul

Castile Strix 2.0 sunt echipate cu difuzoare puternice, de 60mm, din magneti de tip neodymium, care iti ofera o fidelitate si putere a sunetului de invidiat. Pe langa suportul extraordinar pentru un sunet de calitate in jocuri, Strix 2.0 ofera o experienta deosebita de auditie muzicala. Conecteaza Strix 2.0 la unitatea ta desktop, laptop, consola de jocuri PS4 sau orice dispozitiv inteligent si experimenteaza o calitate superba a sunetului, cu detalii deosebite si bass profund, in jocuri, muzica sau orice alt tip de continut media.

Realism extraordinar in jocuri

Daca nu ati avut ocazia sa experimentati pana acum puterea deosebita a difuzoarelor cu diametrul de 60mm echipate cu magneti neodymium, atunci a venit timpul sa incercati modelul Strix 2.0 – va veti bucura de un sunet cu o putere si un nivel de realism extraordinare. Veti putea auzi fiecare impuscatura in jocuri si veti putea detecta inamicii auzindu-le doar pasii in apropiere. Apoi puteti trece in modul audio pentru muzica cu o spatialitate deosebita, comunicatii de voce excelente si o calitate impresionanta a fundalului sonor in filme.

 

 

Suport pentru sisteme PC/Mac

Strix 2.0 face uitate toate posibilele probleme legate de compatibilitate, deoarece suporta cele mai populare dispozitive de pe piata. Unitatea de control este insotita de un cablu de 1.5 metri cu conectori separati pentru casti si microfon, pentru compatibilitate excelenta cu sistemele PC si Mac.

Suport pentru PS4/Smartphone-uri/Tablete

Strix 2.0 este de asemenea solutia perfecta pentru smartphone-uri, tablete si console de jocuri PlayStation 4, multumita adaptorului combinat audio/microfon de 3.5mm. Conecteaza-le la dispozitivul portabil favorit pentru a tine legatura cu prietenii sau familia oriunde te-ai afla, sau la consola PlayStation 4 pentru o experienta deosebita in jocuri.

Conversatii deosebit de clare in jocuri

Indiferent ca utilizezi Strix 2.0 acasa sau intr-un mediu exterior, cele doua microfoane cu care a fost echipat acesta iti garanteaza flexibilitatea in utilizare. Microfonul cu brat detasabil este solutia perfecta pentru comunicatii in jocuri, asigurand faptul ca vocea ta este intotdeauna clara in orice conversatie. Bratul detasabil al microfonului este perfect pentru usurinta in transport, stocare si montare/demontare, iar microfonul pe fir suplimentar este perfect pentru conversatii, oriunde te-ai afla.

 

Joaca-te oriunde

Design-ul pliabil permite castilor sa fie transportate cu usurinta la orice turneu de jocuri sau eveniment de jocuri in retea. Bratul detasabil al microfonului este perfect pentru usurinta in transport, stocare si montare/demontare. Cantarind doar 320g, castile Strix 2.0 sunt de asemenea deosebit de portabile si ofera un nivel ridicat de confort in utilizare.

Tehnologie: Cu fir

Frecventa de raspuns (Hz): 20 - 20000

Conectare: Jack 3.5mm

Diametru difuzor (mm): 60

Utilizare: Gaming

Impedanta: 32 Ohm

Microfon: Da

Lungime cablu (m): 1.5

Culoare: Negru

Greutate: 320 g

Altele:: Magnet din Neodim

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.