Casti cu microfon Asus STRIX 7.1, full size, 20-20000Hz, 32 ohm, cablu 3m, culoare neagra, USB

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Casti cu microfon Asus STRIX 7.1, full size, 20-20000Hz, 32 ohm, cablu 3m, culoare neagra, USB de la ASUS

Strix 7.1 sunt un set de casti audio pe 7.1 canale de calitate superioara pentru jocuri, echipate cu 10 difuzoare cu magneti neodymium dedicate, pernite pentru urechi hexagonale de dimensiuni mari (diametru maxim de 130mm), precum si efecte luminoase statice si dinamice foarte elegante. Acestea sunt insotite de o statie audio USB echipata cu numeroase elemente de control audio si efecte sonore. Strix 7.1 ofera o experienta audio de neegalat, cu sunet puternic si imersiv. Fiecare foc de arma sau pas este reprodus cu o claritate deosebita, aducand practic la viata campul de lupta virtual.
Indiferent ca jocurile tale favorite dispun de sunet pe 7.1 canale, 5.1 canale sau stereo, Strix 7.1 il va reproduce in cel mai natural mod posibil. Printr-o simpla apasare a comutatorului pentru sunet 7.1/stereo de pe statia audio, poti face rapid schimbarea intre sunetul surround si cel stereo.

Statie audio USB Plug-and-play

Bucura-te de control total asupra sunetului tau cu ajutorul statiei audio cu interfata USB Strix 7.1, ce joaca rolul de placa audio USB si include o tehnologie de anulare a zgomotului de fond (ENC) foarte eficienta, profiluri audio special concepute pentru jocuri si un amplificator pentru casti. Conectorul pentru boxe dedicat, controlat prin intermediul unui comutator, iti permite sa modifici relativ usor iesirea audio (de la casti la difuzor) fara a deconecta castile. Doar cei mai puternici supravietuiesc in jocuri si, din acest motiv, echipamentele tale trebuie sa devina o adevarata extensie a ta – iar Strix 7.1 te poate ajuta sa te bucuri imediat de un sunet perfect in jocuri.

Efecte luminoase statice si dinamice

Exprima-ti stilul personal in jocuri cu ajutorul lui Strix 7.1 si al ochilor bufnitei decorative, ce sunt iluminati in orice incapere intunecoasa. Alege intre variantele de iluminare statice sau dinamice prin simpla apasare a unui buton de pe statia de control audio.

Control de volum dedicat pentru fiecare canal si microfon

Jocurile pot utiliza metode diferite de inregistrare a sunetului, astfel incat balansul pe fiecare canal poate fi afectat. Strix 7.1 ofera control de volum dedicat pentru fiecare canal audio surround, astfel incat utilizatorii pot ajusta balansul rapid si usor.

 

Patru profiluri audio pentru jocuri pre-setate

Cu ajutorul setarilor speciale pentru profiluri audio va puteti bucura de cea mai buna performanta sonora intr-o gama variata de genuri, inclusiv jocuri de tip shooter (FPS), simulatoare de curse si titluri action/role-playing (RPG-uri). Selecteaza profilul audio relevant pentru a amplifica detaliile audio de importanta majora instantaneu. Efectele de drifting agresive te duc direct in mijlocul cursei, iar sunetul pasilor si al focurilor de arma te vor ajuta sa identifici pozitia inamicilor mai rapid si cu o precizie exceptionala!

Filtreaza mai mult de 90% din zgomotul de fond

Statia de procesare audio cu alimentare USB Strix 7.1 include un microfon incorporat care detecteaza in mod activ si contrabalanseaza mai mult de 90% din zgomotele de fond cauzate de mediul inconjurator, cum ar fi cele cauzate de utilizarea unei tastaturi mecanice sau vorbirea, astfel incat colegii de echipa nu sunt distrasi in cadrul conversatiei de zgomotele din jurul tau.

Design pliabil, excelent pentru calatorit

Design-ul pliabil permite castilor sa fie transportate cu usurinta la orice turneu de jocuri sau eveniment de jocuri in retea. Bratul detasabil al microfonului este perfect pentru usurinta in transport, stocare si montare/demontare.

Tehnologie: Cu fir

Frecventa de raspuns (Hz): 20 - 20000

Conectare: USB

Utilizare: Gaming

Impedanta: 32 Ohm

Microfon: Da

Lungime cablu (m): 3

Culoare: Negru

Greutate: 450 g

Altele: Magnet din Neodim

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.