ASUS Casti Gaming ROG Strix Wireless

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Casti Gaming ROG Strix Wireless de la ASUS

Casti cu microfon Asus ROG Strix Wireless, full size, 20-20000Hz, 32 ohm, USB (wireless 2.4GHz), Uni-directional microphone, Braided fibre cable (headset cable 1.5M)

Casti gaming wireless ASUS ROG Strix Wireless, 2.4GHz, latenta scazuta, sunet surround 7.1, autonomie de peste 10 ore, compatibilitate Win & OS, PS4 si smartphone

  • Conexiune wireless pe 2.4GHz cu latenta redusa, compatibila cu sisteme PC si PlayStation® 4;
  • Conexiune pe fir pentru compatibilitate extinsa cu console de jocuri, sisteme PC, Mac, si dispozitive portabile;
  • Design cu antene duble pentru transmiterea mai buna si stabila a semnalului audio;
  • Sunet surround pe 7.1 canale;
  • Autonomie a bateriei de 10+ ore pentru sesiuni maraton in jocuri, fara intreruperi;
  • Control audio total cu Sonic Studio.

 

Sunet de inalta performanta, fara fire

ROG Strix Wireless este o casca pentru jocuri dotata cu tehnologie wireless pe 2.4GHz ce ofera o conexiuni cu o latenta inferioara modelelor cu interfata Bluetooth pentru transmisiuni audio instantanee. Receptorul USB inclus in pachet dispune de o tehnologie exclusiva ce permite conectarea fara fire atat la unitati PC cat si la console de jocuri PlayStation 4, oferind in acelasi timp functionalitate completa din punct de vedere al elementelor de control. Cu ROG Strix Wireless, fiecare sunet din jocuri ajunge instantaneu la urechile voastre, la o distanta de pana la 15 metri de PC-ul vostru.

ROG Strix Wireless dispune de un design dual al antenelor cu un mecanism de prevenire automata a interferentelor ce asigura o conexiune stabila, chiar si in medii Wi-Fi foarte aglomerate.

 

Sunet surround 7.1 realist

Lasa-te cuprins de atmosfera jocurilor cu un sunet surround virtual pe 7.1 canale1 de-a dreptul incredibil, obtinut cu ajutorul solutiei ASUS Sonic Studio. Cu ajutorul acestei tehnologii audio exclusive, vei putea sa auzi fiecare foc de arma si fiecare pas cu o acuratete de invidiat, astfel incat vei putea localiza si invinge cu usurinta toti adversarii.

 

Peste 10 ore de actiune non-stop in jocuri

ROG Strix Wireless sunt echipate cu o baterie de 900mAh, ce ofera o autonomie de mai mult de 10 ore2 de utilizare non-stop pentru fiecare reincarcare, permitandu-ti sa te joci fara intreruperi – chiar si in timpul sesiunilor maraton in jocuri.

 

Testate de pasionatii de jocuri pentru un nivel ridicat de confort

Atunci cand am creat ROG Strix Wireless, am luat in considerare sugestiile transmise de pasionatii de jocuri din intreaga lume, utilizand experienta noastra anterioara in acest domeniu pentru a crea cea mai confortabila pereche de casti pentru jocuri. Castile ROG Strix Wireless beneficiaza de o forta de fixare optimizata, a carei valoare a fost obtinuta in urma testelor aplicate unui numar foarte mare de subiecti, imbunatatind astfel si mai mult nivelul de confort in utilizare. De asemenea, dispun de cu pernite deosebit de moi, de dimensiuni normale, fabricate dintr-un material special ce retine forma urechii si finisate cu o imitatie de piele proteica special conceputa pentru a oferi un nivel superior de confort si a preveni oboseala urechilor, chiar si in cazul sesiunilor prelungite in jocuri.

Microfon detasabil

Microfonul detasabil cu suport flexibil ofera comunicatii de voce foarte clare in jocuri, putand fi de asemenea indepartat cu usurinta pentru transport si stocare.

Butoane de control la indemana

Butoanele de control dedicate3 aflate pe casti permit control instantaneu al acestora in timpul jocurilor, fara a trebui sa va desprindeti privirea de pe ecran. Ajustati volumul, porniti sau opriti microfonul si castile cu ajutorul acestor butoane foarte intuitive, aflate la indemana.

Design pliabil, excelent pentru calatorii

Design-ul pliabil permite castilor sa fie transportate cu usurinta oriunde. Bratul detasabil al microfonului este perfect pentru usurinta in transport si stocare.

 

Compatibilitatea multi-platforma

In plus fata de posibilitatea conectarii wireless la unitati PC si PlayStation® 4, ROG Strix Wireless pot fi de asemenea conectate pe fir la unitati PlayStation 4, Xbox® One, PlayStation® 3, Xbox® 360, PC, Mac, smartphone-uri si tablete, prin intermediul unui adaptor audio/microfon de 3.5mm inclus si al unui cablu de extensie in Y cu lungimea de 1.5 metri.

 

Control audio complet

ROG Strix Wireless sunt insotite de cea mai recenta versiune a aplicatiei software ASUS Sonic Studio ce ofera control complet asupra experientei voastre audio, de la egalizare (EQ) la echilibrarea nivelului pe 7.1 difuzoare. Spre deosebire de utilitarele audio obisnuite, dotate cu interfete pe mai multe ecrane, ce transforma configurarea intr-un proces complicat si lung, Sonic Studio dispune de o interfata pe o singura pagina, si functii de control foarte intuitive. Puteti chiar crea si aplica profiluri audio pentru diverse scenarii cu foarte mare usurinta.



CARACTERISTICI GENERALE

Tip Gaming
Tehnologie Fara fir
Frecventa de raspuns (Hz) 20 - 20000
Conectare Wireless 3.5 mm
Impedanta 32 Ohm
Microfon Da
Lungime cablu (m) 1.5
 
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.