HP Casti gaming HyperX Stinger Core, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Casti gaming HyperX Stinger Core, Negru de la HP

HyperX Cloud Stinger Core

HyperX Cloud Stinger ™ Core este creat pentru gamerul pe PC care doreste o calitate excelenta a sunetului si niste casti foarte usoare. Aceste casti ofera toate caracteristicile de care jucatorii: calitate excelenta a sunetului, confort, comoditate si fiabilitate.

Cloud Stinger Core dispune de controale audio in linie convenabile si un cablu de extensie pentru PC cu mufe stereo si microfon. Glisoarele din otel reglabile si pernele moi pentru urechi ofera un confort solid, iar microfonul pivotant poate fi rasucit atunci cand nu este utilizat. Foloseste un design cu cupa inchisa si drivere directionale de 40 mm pentru a va mentine cufundat in sunet.

 


Greutate usoara + confort

Aceste casti abia misca cantarul la doar 215g, totodata vin cu perne pentru urchi confortabile, moi, care permit respiratia.
 



Audio imersiv in joc

Driverele de 40 mm si designul cupei inchise va vor ajuta sa blocati distragerile pentru a va mentine in joc.

 


Comenzi audio in-line

Comenzi audio in-line convenabile, astfel incat sa puteti ajusta volumul si sa dati pe mute microfonul fara a fi nevoie sa "sapati" in meniurile sistemului.

 



Glisoare reglabile din otel si microfon de anulare a zgomotului

Glisierele din otel solid, durabile si reglabile, sunt construite pentru fiabilitate ridicata, iar microfonul pivotant poate fi intors cand nu este utilizat.


 

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Gaming
Tehnologie Cu fir
Frecventa de raspuns (Hz) 20 - 20000
Conectare 3.5 mm jack
Diametru difuzor (mm) 40
Utilizare Universal
Impedanta 16
Microfon Da
Lungime cablu (m) 1.3
Greutate 215 g
Altele Microfon cu anularea zgomotului de fundal
Continut pachet 1 x Casti gaming
Culoare Negru
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.