HP Casti gaming HyperX Cloud Alpha S, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
729,62 lei
Pret 36 Rate Optimo: 26.74 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

4P5L2AA

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Casti gaming HyperX Cloud Alpha S, Negru de la HP

Casti pentru jocuri HyperX Cloud Alpha S

HyperX Cloud Alpha ™ S se bazeaza pe revolutionarul Cloud Alpha si ofera sunet surround HyperX virtual 7.1. Cu mixerul de control audio inclus, puteti activa sunetul surround si regla echilibrul audio si chat al jocului fara a fi nevoie sa intrati in niciun meniu. Glisierele de reglare a basului au fost adaugate la casca, astfel incat sa va puteti personaliza sunetul. Cloud Alpha S dispune in continuare de sistemul de conducere cu doua camere care reduce distorsiunea si ofera un sunet mai clar, precum si confortul HyperX semnat de pernele pentru urechi cu spuma de memorie, care au fost imbunatatite cu o piele extra respirabila.

Versiunea Blackout

Lumini stinse! Activati modul intunecat cu aceasta culoare eleganta pentru Cloud Alpha S.

 

HyperX 7.1. sunet surround

Reglat de HyperX si testat de gameri pentru a se asigura ca beneficiaza de un sunet imbunatatit in joc. NGENUITY detecteaza automat jocurile acceptate si selecteaza profilul de sunet surround optimizat pentru a va imbunatati experienta pe PC.

 

 

Glisoare de reglare a basului pentru a va personaliza sunetul

Selectati dintre cele 3 niveluri de bas cu aceste glisoare convenabile pe casti. Deschideti-le complet pentru un bas maxim sau inchideti-le pentru a reduce nivelurile de bas.

 

 

Drivere HyperX cu camera dubla 

Separarea frecventelor de bas de medii si inalte le permite sa fie reglate separat pentru a oferi mai multa distinctie intre sunete si minimizeaza distorsiunea.

 

 

Echilibru audio pentru joc si chat 

Reglati in mod convenabil amestecul nivelurilor audio pentru joc si chat, astfel incat sa acordati prioritate a ceea ce doriti sa auziti fara sa fiti nevoiti sa intrati in meniurile din joc sau din sistem.

 

 

Confort HyperX

Alege confortul in felul tau. Jucati confortabil pentru mai mult timp cu pernele de urechi din piele extra respirabila care sunt de 8 ori mai respirabile decat Cloud Alpha sau utilizati pernele de urechi din tesatura interschimbabile daca preferati sa aveti si mai mult flux de aer.

 

 

Cadru durabil din aluminiu 

Constructia dura a cadrului din aluminiu este conceputa pentru a suporta rigorile jocurilor zilnice.

 

 

Mixer avansat de control audio 

Pastrati toate cele mai importante functii la indemana. Activati sunetul surround 7.1, reglati echilibrul audio al jocului si chat, dezactivati microfonul si reglati volumul fara a fi nevoie sa parasiti jocul.

 

 

Microfon pentru eliminarea zgomotului si cablu detasabile 

Castile sunt certificate Discord si TeamSpeak ™ pentru o comunicare clara si are un cablu detasabil, rezistent la uzura. Utilizati microfonul flexibil pentru a comunica sau scoateti-l pentru ascultarea muzicii.

 

 

Excelent pentru WFH si educatie online 

O casca confortabila este la fel de esentiala pentru munca la distanta si pentru cursurile online, ca si pentru jocurile cu prietenii. Bucurati-va de o comunicare clara cu prietenii si colegii dvs. in apelurile Zoom, prelegerile la cursuri si discutiile dvs. Discord.

 

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Gaming
Tehnologie Cu fir
Frecventa de raspuns (Hz) 13Hz – 27kHz
Conectare 3.5mm plug (4 pole)
Diametru difuzor (mm) 50
Utilizare Gaming
Impedanta 65 ohm
Microfon Da
Lungime cablu (m) 2
Greutate 321 g
Continut pachet 1 x Casti gaming
Culoare Negru
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.