Casti gaming wireless Logitech G935 RGB Lightsync, surround 7.1, multiplatforma, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
791,61 lei
Pret 36 Rate Optimo: 29.02 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

981-000744

Garantie: 12 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Casti gaming wireless Logitech G935 RGB Lightsync, surround 7.1, multiplatforma, Negru de la Logitech

TEHNOLOGIE WIRELESS
Logitech G935 va ofera cele mai bune tehnologii din ambele lumi, cu optiunea de gaming fara fir sau prin cablu. Folositi castile in modul wireless 2.4 GHz pentru pana la 12 ore fara iluminare RGB, sau 8 ore cu iluminare implicita. Pot varia in functie de conditiile de utilizare si de calcul. Durata de viata a bateriei de 12 ore se bazeaza pe faptul ca nu exista iluminare LED RGB. Alternativ, intrarea analogica de 3.5 mm va ofera libertatea de a juca pe consola, smartphone sau PC - fara a utiliza bateria.
 
DIFUZOARE PRO-G DE 50 MM
Difuzoarele Pro-G de 50 mm sunt construite cu o plasa hibrida, care deblocheaza detalii sonore, profunzime si claritate la orice volum. Acum, cu diametrul marit, Pro-G functioneaza mai bine ca niciodata. Sunetele de joasa frecventa, cum ar fi sunete in plina expansiune, sunt mult mai bogate. Frecventele inalte - voci, pasi, focuri de arme - sunt incredibil de curate si recreate cu precizie.
 
DTS: X 2.0
Tehnologia DTS pentru casti de tip DTS:Surround X 2.0 necesita software-ul de jocuri Logitech G HUB. Odata instalat software-ul Logitech G HUB, va permite sa auzi inamicii care se strecoara in spatele tau. Experimenteaza un sunet 3D care depaseste sunetul 7.1.
 
LIGHTSYNC RGB
Cu software-ul de gaming Logitech G HUB poti personaliza iluminarea LIGHTSYNC RGB, iar programele G-key cu macrocomenzi si comenzi in joc, poti personaliza preferintele de iluminare cu profiluri unice pentru fiecare joc si aplicatie.
 
O PERECHE DE CASTI, TOATE PLATFORMELE
Castile functioneaza cu PC, Mac sau cu console de jocuri, inclusiv PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch si dispozitivele mobile prin cablu de 3,5 mm.
 
MICROFON AVANSAT
Microfonul unidirectional de 6 mm te asigura ca echipa ta te va auzi perfect si fara distorsiuni in orice moment. Flip-to-mute boom te ajuta sa opresti microfonul atunci cand nu vrei sa fi auzit.
 
REZISTENTA SI CONFORT
Castile Logitech G935 sunt prevazute cu cupe circulare cu diametru mare si care se potrivesc perfect in jurul urechilor si nu fac presiune, ofera izolare fonica pasiva. Buretii sunt detasabili pentru curatare.


CARACTERISTICI GENERALE

Tip Gaming
Tehnologie Fara fir
Frecventa de raspuns (Hz) 20 - 20000
Diametru difuzor (mm) 50
Impedanta 39 (pasiv) / 5K (activ)
Microfon Da
Lungime cablu (m) 2 (cablu incarcare) / 1.5 (cablu PC)
Greutate 379 g
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.