Logitech Casti Gaming G933 Artemis Spectrum Wireless 7.1 Surround

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Casti Gaming G933 Artemis Spectrum Wireless 7.1 Surround de la Logitech


 

 

Calitate audio fara precedent
Difuzoarele Pro-G sunt fabricate din materiale cu plasa hibrida si asigura un nivel ridicat de performanta si calitate pentru gameri si audiofili. De la muzica preferata pana la coloanele sonore din jocurile de actiune, difuzoarele Pro-G ofera un sunet clar si precis. Experimentati un sunet surround incredibil 7.1 cu sunet Dolby sau DTS.
   
Compatibilitate multiplatforma
G933 Artemis functioneaza cu dispozitive PC, mobile, home theater si console de jocuri. Puteti chiar sa conectati sistemul home theater la adaptorul de mixaje wireless alimentat prin USB si sa ascultati emisiuni TV, muzica sau filme fara a perturba persoanele din locuinta.
   
Personalizati aspectul castilor
G933 Artemis are doua zone de iluminare: logo si benzi iluminate. Fiecare zona poate fi programata la diferite culori sau efecte. Iluminatul RGB va permite sa selectati din aproximativ 16.8 milioane de culori. Utilizati software-ul Logitech Gaming pentru a seta modul de iluminare conform mediului in care va aflati.
   
Jucati-va fara fir sau prin cablu
G933 va ofera cea mai buna solutie de conectare, cu fir sau fara fir. Castile pot fi folosite in modul wireless pana la 12 ore fara iluminare si 8 ore cu iluminare. Alternativ, intrarea analogica de 3.5mm va ofera libertatea de a juca cu fir, fara a utiliza bateria.
   
Butoane programabile G-Keys
Atribuiti comenzi pe cele trei taste G, programabile, utilizand software-ul Logitech Gaming. Setati comenzi pentru a va controla profilurile audio, schimbare melodie, activati comunicarea push-to-talk si multe altele.
   
Profiluri de sunet
Utilizati software-ul Logitech Gaming pentru a programa egalizatorul audio si pentru a seta preferintele audio pentru muzica, jocuri si filme. Personalizati setarile audio si creati profiluri de sunet pentru fiecare joc.
   
Mixare audio
Nu mai exista intreruperi in jocuri de la apelurile primite. Raspundeti la apel in timp ce continuati jocul, fara sa intrerupeti sau sa opriti actiunea. Utilizati adaptorul de mixare USB pentru a adauga pana la doua dispozitive suplimentare.
   
Adaptor USB
Combinati o intrare analogica pe adaptorul wireless de mix cu un port USB alimentat pentru a transforma dispozitivele analog in wireless.
   
Comunicare clara
Asigurati-va ca sunteti auzit datorita microfonului cu functie de anulare a zgomotului. Castile sunt echipate cu un indicator LED, astfel incat sa stiti cand microfonul este activat. Atunci cand nu este utilizat, microfonul poate fi indoit inapoi in casti si este aproape invizibil.
   
Casti confortabile
G933 este proiectat pentru sesiuni lungi de jocuri. Materialele utilizate in cupele castilor si in banda de sustinere sunt moi si respira. Castile sunt proiectate sa se potriveasca pe majoritatea urechilor fara a aplica presiune asupra tesuturilor moi, pentru un confort maxim


Performanță
Tipul de produs Căști  
Tip de utilizare/purtare Bandă de fixare pe cap  
Utilizare recomandată Gaming  
Tip de căști Stereofonic  
Culoarea produsului Negru  
Retroiluminare Da  
Conexiune
Tehnologia de conectare Prin cablu & Wireless  
Conector 3,5 mm Da  
Conectori 2x 3.5 mm Nu  
Conectivitate USB Da  
Bluetooth este o tehnologie de mică putere radio dezvoltat pentru a înlocui cablurilor şi firelor folosite curent în link-ul sau conectarea dispozitivelor electronice, cum ar fi calculatoarele personale, imprimante şi o mare varietate de dispozitive handheld, inclusiv telefoanele mobile. Pentru că se foloseşte undele radio conectivitate, un dispozitiv Bluetooth-enabled are o conexiune constantă, stabilit la orice browser-ul foloseste. Acest lucru salvează utilizatorul probleme de a face Log on pentru a verifica mesajele de poştă electronică sau actualizări de ştiri, de exemplu.  Bluetooth Nu  
Conectivitate RF Da  
Banda de frecvenţă 2.4 GHz  
Raza de acţiune a routerului wireless 15 m  
Căşti
Face distincția între căști care sunt purtat pe urechea extern (supra-verbale) și cele care înconjoară ureche (circumaural). Căşti deschis au spuma ureche tampoane care restul pe urechi sau inel tampoane care înconjoară urechile. Închis casti, pe de altă parte, aproape întotdeauna au circumaural ureche tampoane.  Cuplare la ureche Circumaurale  
Frecvenţa castilor 20 - 20000 Hz  
Impedanta 39 Ω  
Sensibilitatea Headphone 107 dB  
Difuzor 4 cm  
Microfon
Tip microfon Microfon tip boom  
Frecvenţa Microphone 100 - 20000 Hz  
Zgomotului efect de anulare Da  
Microfon tip de direcţie Cardioid  
Baterie
Viaţa  bateriei maximă în ore. Mobile Mark ™ (2002) este standardul adesea utilizat pentru timpul de viaţă a bateriei de referinţă. În unele cazuri de viaţă a bateriei poate fi extins prin adăugarea extra baterii.  Durata bateriei 12 h  
Baterie reîncărcabilă Da  
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.