Logitech Casti gaming G533, Wireless, DTS Surround 7.1, Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
346,60 lei
Pret 36 Rate Optimo: 12.7 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

981-000634

Garantie: 12 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Casti gaming G533, Wireless, DTS Surround 7.1, Black de la Logitech

Performanta audio avansata


O pereche de casti demna pentru gamerii audiofili, cu un sistem 7.1 Dolby Surround Sound si drivere Pro-G care redau si ofera o calitate incredibila a sunetului.

   

Sunet surround DTS Headphone:X 7.1


Tehnologia DTS Headphone:X 7.1ofera cu acuratete amplasarea 7.1 a difuzoarelor. G533 au o abilitate remarcabila de a recrea efectele mediului inconjurator si pozitionarea audio pe care dezvoltatorii de jocuri doresc sa o ofere ultizatorilor. Poti chiar configura volumul pentru fiecare din cele 7 canale in parte, de exemplu pentru a amplifica mai mult sunetele din pentru canalale din spate pentru a auzi mai bine ce se intampla in spatele tau.

   

Pro Grade Wireless

G533 beneficiaza de transmisie audio digitala fara intreruperi, oferind utilizatorului un sunet incredibil de exact intr-o raza de actiune de pana la 15 metri. Castile G533 sunt concepute sa metina o conexiune puternica si stabila chiar si in conditii de multiple semnale wireless in apropiere.

   

Design pentru o performanta inalta

Folosind ultimele materiale si tehnologii de fabricatie, castile G533 sunt construite sa fie durabile, dar in acelasi timp sa aibe o greutate care sa permita folosirea lor ore intregi. G533 au un design over the ear, usor si confortabil pentru sesiunile lungi de gaming. Imbracamintea difuzoarelor permit o aersire suficienta, totodata putand fi inlaturate pentru curatare atunci cand se murdaresc.

   
Durata de functionare de pana la 15 ore

Bateria reincarcabila prezenta in castile G533 permite la o singura incarcare completa pana la 15 ore de utilizare non-stop.

   

Microfon cu anularea zgomotului de fond

Castile G533 beneficiaza de un microfon pliabil si de posibilitatea anularii zgomotului de fond, permitand astfel o conversatie clara.

   

Butoane pentru setari

Pe casca din partea stanga se regasesc butoanele de control volum, pornire si oprire alimentare si pornire si oprire microfon.
Folosind programul Logitech Gaming Software puteti configura egalizatorul, sunetul surround, nivelul microfonului sau sa reconfigurati butonul de “mute” sa faca, de exemplu, sa porneasca sau opreasca muzica din computerul utilizatorului.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.