Casti cu microfon wireless Logitech G930, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Casti cu microfon wireless Logitech G930, Negru de la Logitech

Logitech Wireless Gaming Headset G930


De foarte multe ori, sa dispui de un sunet excelent, te poate aduce mai aproape de victorie! Device-ul ideal audio pentru sesiuni lungi de gaming este Logitech Wireless Gaming Headset G930. Modul de gaming wireless ofera o conexiune fara intreruperi, pe o distanta de pana la 12 metri. Sunetul surround Dolby 7.1 ofera un camp sonor detaliat care faciliteaza depistarea oponentilor inainte ca acestia sa te vada. Vei avea un control total asupra muzicii, efectului de transformare a vocii si conversatiei cu ceilalti jucatori cu ajutorul tastelor G programabile. Iar o banda dotata cu spuma cu memorie ajuta la inlaturarea oboselii, in timp ce pad-urile pentu urechi reduc punctele de presiune si elimina zgomotele nedorite.

 

Sunet surround 7.1


Sunetul surround 7.1 cu tehnologia avansata Dolby ofera un camp audio detaliat care iti permite sa ii auzi pe oponenti inainte ca acestia sa te vada pe tine.

   

 

Trei taste programabile G


Cu cele trei taste programabile G poti controla muzica, efectul de transformare a vocii si conversatia cu ceilalti jucatori si multea altele.

   

 

Performanta wireless


Modul wireless ofera conexiune fara interferari la o distanta de pana la 12 metri, astfel ca nimic nu te poate opri de la victorie.

   

 

Microfon ce anuleaza zgomotul


Un microfon ce anuleaza zgomotul se concentreaza pe vocea ta, reduce zogomotul de fundal si se opreste atunci cand esti din afara zonei.

   

 

 

O banda dotata cu spuma cu memorie


O banda dotata cu spuma cu memorie inlatura oboseala, in timp ce ce pad-urile pentu urechi reduc punctele de presiune si elimina zgomotele nedorite.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.