Casti gaming Razer Kraken 2019 Kitty Edition, multiplatforma, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Casti gaming Razer Kraken 2019 Kitty Edition, multiplatforma, Negru de la Razer

FACTORUL "MIAU"

Creati un look de joc purrrfect cu propriul stil kitty killer. Exprima-ti propria personalitate si pasiunea unica in cel mai colorat mod imaginabil cu Razer Kraken Kitty Edition - un set de casti de jocuri USB cu iluminare extrem de personalizabila pentru fiecare nuanta de minunat.
 
 
Urechi de pisicuta si earcups cu Razer Chroma

Cu 16,8 milioane de culori si o suita de efecte de iluminare, posibilitatile de stil sunt interminabile cu semnatura noastra de iluminare RGB. Capabil sa se lumineze independent unul de celalalt, earcup-urile pentru casti de joc si urechile de pisicuta pot fi personalizate pe placul inimii tale, pentru o gama de aspecte care sa se potriveasca cu fiecare ocazie.
 
   
MODUL COSPLAY

Iluminatul Razer Chroma de pe aceasta casca de jocuri USB poate fi activat atunci cand este conectat la o sursa de energie, permitandu-ti sa raspandesti farmecul oriunde te-ai afla.
 
 
Microfon ANC

Suna cat de bine arati si impinge o comunicare cristalina cu un microfon retractabil, de inalta calitate, capabil sa ajusteze pentru a bloca toate zgomotele de fundal.
 

 
THX SPATIAL AUDIO

Experimenteaza un sunet mai precis, pozitional si o imersiune mai mare in jocuri, muzica si videoclipuri.
* Disponibil doar pe Windows 10 64 biti
   
PERNE URECHI RACITE CU GEL

Reduce acumularea de caldura in timpul sesiunilor de joc intense, oferind confortul de care ai nevoie pentru a ramane in forma maxima in joc.
   
CONSTRUCTIE USOARA SI DURABILA

Fiind atat flexibil cat si dur, cadrul sau din aluminiu bauxit este bine echipat pentru a face fata rigorilor sesiunilor lungi de joc.
 


CARACTERISTICI GENERALE

Tip Gaming
Tehnologie Cu fir
Frecventa de raspuns (Hz) 20 - 20000
Conectare USB
Diametru difuzor (mm) 50
Utilizare Gaming
Impedanta 32 Ohm
Microfon Da
Lungime cablu (m) 1.3
Greutate 408 g
Altele THX Spatial Audio Microfon active noise-canceling Urechi de pisica care folosesc Razer Chroma
Continut pachet 1 x Casti
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.