Casti Razer Hammerhead True Wireless

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Casti Razer Hammerhead True Wireless de la Razer

LIBERTATEA OFERITA DE TRUE WIRELESS

Ascultati fara limitare si duceti-va sa va adanciti in sunet la noi inaltimi cu ajutorul cascalor fara fir Razer Hammerhead True Wireless - incarcate cu performante pentru un sunet perfect, de inalta calitate, de care va puteti bucura oriunde.
 


CONEXIUNE CU LATENTA ULTRA SCAZUTA

Castiel fara fir au o latenta de intrare de 60ms extrem de scazuta, ceea ce inseamna ca sunetul ramane sincronizat cu dispozitivul dvs. si nu se va bloca niciodata, oferind un avantaj competitiv pentru jocuri si o experienta mai imersiva pentru videoclipuri si muzica.


DESIGN IPX4 REZISTENT LA APA

Ideal pentru cei cu un stil de viata activ, puteti lucra pe melodiile preferate si aveti libertatea de a purta aceste casti wireless in timpul unei varietati de activitati in aer liber.
 


DRIVERE DE 13MM

Driverele Razer Hammerhead True Wireless sunt dinamice, optimizate pentru a oferi o experienta de ascultare de calitate, redand inalte si medii clare cu un bass profund si satisfacator.
 

 
COMPATIBILA TOUCH SI ASISTENTA VOCE

Modificati piesele muzicale, redati sau intrerupeti, gestionati apelurile si activati asistentul vocal al smartphone-ului dvs., toate din interfata tactila de pe aceste casti Bluetooth.
   
BLUETOOTH 5.0 SI AUTO-PAIRING

Cu Bluetooth-ul sau care necesita mai putina putere, castile pot fi folosite pana la 16 ore cu carcasa de incarcare si se conecteaza automat la ultimul sau dispozitiv pentru o manevrare usoara, fara confuzii.
   
CARCASA PENTRU INCARCARE SI ERABUDS SLEEVS DIN SILICON

O carcasa de incarcare portabila mentine castile protejate si complet incarcate atunci cand nu sunt folosite, in timp ce sleev-urile din silicon asigura o potrivire confortabila si sigura.


CARACTERISTICI GENERALE

Tip Gaming
Tehnologie Fara fir
Frecventa de raspuns (Hz) 20 Hz - 20 KHz
Conectare Bluetooth
Diametru difuzor (mm) 13
Impedanta 32 ohmi +/- 15%
Microfon Da
Greutate 45 g
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.