Razer Headphones Opus Wireless

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Razer Headphones Opus Wireless de la Razer

Casti cu microfon Razer Opus Wireless THX® Certified Headphones Advanced active noise cancellation (ANC) technology Engineered for comfort Quick Attention Mode Auto Pause/Auto Play Tech Specs Drivers: 2 x 40mm dynamic drivers Weight: 265g Frequency response: 20 Hz - 20 kHz Microphones: 4 for hybrid active noise cancellation technology, 2 for voice chat Wearing style: Circumaural What’s inside: Headset, premium carry case, airplane adapter, 1.3m length 3.5mm analog cable, 30cm length USB-C to USB-C cable, USB-A to USB-C adapter Battery life: Up to 25 hours Bluetooth® Codecs: AAC & APTX, 4.2, A2DP, AVRCP, HFP https://www.razer.com/sg-en/gaming-audio/razer-opus

Uita de zgomot

Va prezentam castile wireless certificate THX®, echipate cu tehnologie avansata de anulare a zgomotului (ANC). Experimentati sunet pur, de inalta fidelitate, cu zero distrageri pentru tot divertismentul dvs. oriunde mergeti.

 

Casti certificate THX® 

Pentru sunet de inalta fidelitate. Testat si optimizat de experti in imersiunea audio cinematografica la THX Ltd., castile prezinta un sound stage bogat si echilibrat pentru toate filmele, muzica si jocurile tale.

 

Tehnologie de anulare activa a zgomotului (ANC)

Pentru o experienta audio neintrerupta din mers. Indiferent daca vizionati un film sau sunteti in cursul melodiei preferate, scapati de toate distragerile cu tehnologia ANC avansata, care detecteaza si anuleaza toate zgomotele primite.

 

Proiectate pentru confort

Pentru ore lungi de utilizare. Cu earcups din piele moale cu memorie, o greutate bine echilibrata si o forta de strangere perfecta, puteti mentine castile pornite de-a lungul drumurilor lungi si puteti ramane in confortul suprem.

 

Lucrul de acasa nu a sunat niciodata asa bine

Cu patru microfoane dedicate anularii active a zgomotului si alte doua pentru comunicarea vocala, Razer Opus va asigura ca ii veti auzi pe toti in apelurile dvs. de conferinta si ca ei va vor auzi perfect, clar.

 

Mod Quick Attention

Pentru a nu fi la curent cu imprejurimile. Apasati si mentineti apasat butonul ANC pentru a amplifica instantaneu zgomotul ambiental pentru o mai buna ocnstientizare a imprejurimilor - util atunci cand traversati drumul sau pentru a intelege pur si simplu ce se intampla in jur.

   

Pause & play automat

Pentru a opri si porni muzica fara probleme. Indepartarea sau repausul acestor casti in jurul gatului intrerupe audio. Cand sunteti gata sa continuati, pur si simplu puneti castile si reveniti in film sau in muzica.

   

Design portabil cu jack de 3.5mm

Pentru o mai mare comoditate atunci cand calatoriti. Capacitatea de a lucra cu majoritatea dispozitivelor, castile pliabile vin cu un adaptor de avion si carcasa de transport premium - ceea ce le face un insotitor perfect pentru calatorii frecvente.



CARACTERISTICI GENERALE

Tip Standard
Tehnologie Fara fir
Frecventa de raspuns (Hz) 20 Hz – 20 kHz
Conectare Jack 3.5 mm Blueotooth
Diametru difuzor (mm) 40
Impedanta 12 Ohm
Microfon Da
Lungime cablu (m) Cablu 3.5mm cu lungime de 1.3m Cablu USB-C la USB-C cu lungime de 30cm
Greutate 256 g
Altele Certificate THX® Advanced ANC
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.