Microfon gaming Razer Seiren Mini, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
300,68 lei
Pret 36 Rate Optimo: 11.02 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

RZ19-03450100-R3M1

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Microfon gaming Razer Seiren Mini, Negru de la Razer

Claritate, acum mai compacta

Sunetele mari pot veni in pachete mici. Faceti cunostinta cu Razer Seiren Mini - un microfon cu condensator ultra-compact, care se potriveste perfect pentru sunet profesional de calitate, cu orice setare de streaming sau apel video.

Model supercardioid, foarte precis

Deoarece acest microfon compact cu condensator este reglat cu un unghi de strangere mai strans, se poate concentra asupra vocii dvs. si are o reducere mai buna a zgomotului ambiental - asigurandu-se ca sunetele de fundal precum tastarea si clicurile mouse-ului sunt minimizate.

 

Inregistrare profesionista

Cu o capsula de condensator de 14 mm si un raspuns de frecventa plat, microfonul poate crea o reproducere mai precisa a vocii dvs. - difuzand cu o claritate stelara, plina de maxime clare si minime profunde.

 

Foarte compact si portabil

Facut pentru configuratii minimaliste sau mai mici, acest microfon compact cu condensator abia ocupa spatiu pe birou si este discret pe camera, astfel incat focalizarea sa fie intotdeauna pe tine. Este, de asemenea, usor de adus, daca aveti nevoie sa va duceti in flux sau sa lucrati in alta parte.

 

Usor de inclinat

Microfonul este atasat la un suport stabil care poate fi inclinat pentru a gasi locul perfect pentru vocea ta. De asemenea, poate fi detasat si montat pe un brat sau un suport pentru microfon care utilizeaza un filet standard de 5/8-inch.

   

Shockmount

Cand apar lovituri accidentale, suportul de soc incorporat al Razer Seiren Mini amortizeaza aceste vibratii pentru a va ajuta sa va protejati fluxul sau urechile colegilor impotriva anomaliilor sonore.

   

Plug and Play

In cateva secunde de la conectarea la un port USB, Razer Seiren Mini este gata de utilizare. Pur si simplu setati nivelul volumului prin intermediul software-ului de streaming sau de chat vocal pe care il utilizati si lasati vocea sa faca restul.



CARACTERISTICI GENERALE

Tip Condensator
Tip conexiune Cu fir
Tip transmisie Digital
Conectivitate USB
Tip captare Supercardioid
Culoare Negru

SPECIFICATII TEHNICE

Raspuns in frecventa 20 - 20000
Raport semnal zgomot 110 dB
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.