Casti gaming Razer Tetra, Microfon Cardioid, Console & PC, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Casti gaming Razer Tetra, Microfon Cardioid, Console & PC, Negru de la Razer

Razer Tetra - o casca de consola cu un microfon cardioid conceput pentru a suprima zgomotul ambiental, astfel incat sa puteti fi auziti clar in chatul vocal, mentinand in acelasi timp volumul crescut pe difuzoarele dvs. home theater pentru o imersiune maxima a jocurilor pe consola.

 

MICROFON CARDIOID ROTANT

Echipat cu un microfon cardioid fin reglat, Razer Tetra se concentreaza pe captarea vocala de inalta calitate, suprimand in acelasi timp zgomotele ambientale din lateral si din spate pentru o claritate maxima.

 

PROIECTAT PENTRU SUPRIMAREA ZGOMOTULUI AMBIENTAL

Microfonul cardioid al Razer Tetra a fost conceput special pentru a reduce zgomotul de fundal prezent intr-o configuratie tipica de jocuri de tip consola, permitand o comunicare clara si neintrerupta, in timp ce va bucurati de o imersiune completa din difuzoare.

 

CONFORT ULTRA-USOR

Cu o greutate de 70 g, Razer Tetra este atat de usor incat vei uita ca il ai - perfect pentru maratoane de jocuri - si poate fi purtat chiar si confortabil cu ochelari.

 

PROIECTARE REVERSIBILA STANGA-DREAPTA

Cu un microfon rotativ de 180 de grade, purtati-l confortabil, fie la stanga, fie la dreapta. Permite ca audio-ul chat-ului sa fie focalizat intr-o singura ureche, in timp ce designul on-ear permite sunetelor jocului de la difuzoarele dvs. home theater sa fie auzite pe deplin spre deosebire de modelele over-ear - creand un amestec perfect de joc si chat audio.

 

 

CONTROLUL VOLUM

Reglati cu usurinta setarile audio prin glisorul de volum in linie si butonul mic-mute.

   

FUNCTIONEAZA CU TOATE CONSOLELE 

Functioneaza cu PC, Xbox One, PS4, Nintendo Switch si dispozitive mobile cu port de 3,5 mm.



CARACTERISTICI GENERALE

Tip Gaming
Tehnologie Cu fir
Frecventa de raspuns (Hz) 20 - 20000
Conectare Jack 3,5 mm
Diametru difuzor (mm) 32
Utilizare Acasa
Impedanta 32
Microfon Da
Greutate 70 g
Altele Sensibilitate : 107 dB Volume Control Unidirectional ECM boom
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.