Casti cu microfon Razer Opus X - Green - Active Noise Cancellation

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Casti cu microfon Razer Opus X - Green - Active Noise Cancellation de la Razer

IMERSIUNE FARA ZGOMOT

Ridicati nivelul de imersiune cu Razer Opus X - o casca Bluetooth wireless eleganta, proiectata pentru a anula concurenta. Fie ca doriti sa va amplificati cu ANC sau sa castigati cu Gaming Mode cu latenta redusa, pregatiti-va sa va scufundati intr-o lume a sunetului imersiv, fara nicio distragere a atentiei.

TEHNOLOGIE DE ANULARE ACTIVA A ZGOMOTULUI (ANC)

Fie ca va bucurati de ritmurile preferate, va uitati la un film sau va jucati, eliminati toate distragerile cu Active Noise Cancellation care detecteaza si anuleaza zgomotul ambiental nedorit.

 

BLUETOOTH 5.0

Cu o latime de banda mai mare, o raza de actiune mai mare si un consum mai redus de energie, Bluetooth 5.0 ofera o conexiune wireless fiabila si eficienta din punct de vedere energetic pentru o durata de viata prelungita a bateriei.

 

CONEXIUNE CU LATENTA REDUSA DE 60MS

Activati modul Gaming pentru a porni performanta wireless a castilor in timpul jocurilor sau vizionarii de videoclipuri pe dispozitive Bluetooth pentru o experienta mai transparenta.

 

DRIVERE DE 40 MM CU REGLAJ PERSONALIZAT

Echipat cu drivere de 40 mm cu reglaj personalizat, Opus X ofera o experienta audio bogata care va ofera o placere deosebita, oferind inalte si medii clare, precum si bas profund si puternic.

   

MICROFOANE INCORPORATE

Datorita microfoanelor interne dedicate comunicarii vocale, Opus X va asigura ca ii auziti intotdeauna pe toti participantii la teleconferintele dvs. - si ca ei va aud pe dvs. - cu o claritate perfecta.

   

MODUL DE ATENTIE RAPIDA

Pentru un sentiment de constientizare sporit, activati modul Quick Attention pentru a lasa sa patrunda sunetele exterioare, util atunci cand traversati strada sau pur si simplu pentru a va da seama de imprejurimi.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Gaming
Tehnologie Fara fir
Frecventa de raspuns (Hz) 20 - 20 000
Conectare Bluetooth 5.0
Diametru difuzor (mm) 40 mm
Utilizare Gaming
Impedanta 32 Ohm
Microfon Da
Lungime cablu (m) 0.5m Cablu USB-A la USB-C (pentru incarcare)
Greutate 270 g
Altele Active Noise Cancelling
Continut pachet

1 x Cablu Incarcare

1 x Casti

Compozitie Plastic Metal
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.