Casti Gaming Razer Kraken Mobile Neon Purple

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Casti Gaming Razer Kraken Mobile Neon Purple de la Razer

Casti cu microfon Razer gaming, Kraken Mobile, Full size, 20Hz 20,000 Hz, 32ohm, culoare mov, cablu 1.3m, Analog Jack 3.5 mm, Neodymium Magnets, Omnidirectional microphone

 
Introducere

Realizata pentru a fi partenerul ideal pentru oriunde te duce viata, Razer Kraken Mobile va ofera o calitate audio impresionanta. Aceasta casca usoara si durabila este proiectata pentru Apple™ iOS cu un microfon pe fir si control media, astfel incat sa ai un acces facil si usor la toate caracteristicile, chiar si atunci cand sunteti in miscare.

Razer Kraken Mobile este dotat cu drivere puternice, de inalta fidelitate, cu pernute circumaurale confortabile pentru urechi. permitandu-va sa va bucurati de o experienta audio captivanta.
 
 




Constructie robusta si un confort maxim

Construite pentru a oferi o durabilitate maxima fara a compromite confortul, Razer Kraken Mobile sunt usoare, dar fac fata cu succes in ceea ce priveste durabilitatea lor de zi cu zi.

Difuzoare puternice si izolare sonora pentru cea mai inalta calitate audio

Castile Razer Kraken Pro au diametru difuzoarelor de 40 mm si sunt reglate pentru un sunet clar si un bas profund. Acopera in totalitate urechile datorita umpluturii cu plus si creeaza izolare superioara a sunetului de zgomotul exterior, astfel incat sa va puteti concentra pe joc sau pe conversatie.




Microfon complet retractabil

Cupa pentru urechea stanga detine un microfon complet retractabil care se poate scoate numai atunci cand aveti nevoie de el. Designul flexibil permite microfonului sa fie ajustat la nevoile individuale, deci este intotdeauna in cel mai bun loc, chiar daca dati comenzi strategice in joc sau efectuati un apel rapid catre prietenul dv.

Tehnologie: Cu fir

Frecventa de raspuns (Hz): 20 - 20000

Conectare: Jack 3.5 mm

Diametru difuzor (mm): 40

Utilizare: Gaming

Impedanta: 32 Ohm

Microfon: Da

Lungime cablu (m): 1.3

Culoare: Mov

Greutate: 315 g

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.