Hub Smart Home mydlink Connected Home D-Link, DCH-G020

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Hub Smart Home mydlink Connected Home D-Link, DCH-G020 de la D-Link

Hub-ul mydlink Home - Connected Home

Hub-ul mydlink Home - Connected Home functioneaza ca o legatura intre reteaua ta WiFi si toate device-urile mydlink Home. Foloseste-l impreuna cu senzorii mydlink home ca sa fii avertizat cand usile sau ferestrele sunt deschise sau cand este detectata miscare.

Este usor de instalat si controlat cu aplicatia mydlink Home si se conecteaza la routerul tau de acasa. Chiar daca esti acasa sau esti plecat notificarile push te vor avertiza de fiecare data cand un senzor este activat. Mai mult, functioneaza impreuna cu alte device-uri inteligente ca sa poti crea o casa inteligenta fara instalare complicata si costisitoare si fara abonamente lunare.

 

Doua porturi Fast Ethernet

Conectati la router pentru a obtine conexiune Internet catre smart TV, DVD player, PC sau consola de jocuri

 

Cu aplicatie mydlink Home pentru smartphone-uri si tablete iOS si Android puteti primi alerte si controla dispozitivele oricand de oriunde. 

CARACTERISITICI GENERALE

Tip produs Modul
Tip accesoriu Senzor de miscare
Dimensiuni 100 x 100 x 110 mm
Altele Buton Reset
Culoare Alb/Gri
Temperatura de operare 0 - 40 grade C
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.