Mio Sistem Smart Home Starter Kit

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Sistem Smart Home Starter Kit de la Mio

Starter Kit pentru senzor este tot ceea ce va trebuie pentru a incepe monitorizarea locuintei dvs. cu scopul de a detecta orice miscare si orice intrare neasteptata, prin simpla amplasare a senzorilor in locuri strategice. Kitul contine un senzor R12 pentru usa si fereastra, un senzor de miscare R14 si un Hub G10, care conecteaza cei doi senzori compacti la routerul din locuinta dvs. Cu ajutorul acestui kit, veti sti intotdeauna daca se produce vreo miscare in locuinta dvs. sau daca usile ori ferestrele acesteia se deschid in mod neasteptat. Din acest moment, nu va mai trebui sa va faceti griji pentru locuinta dvs. sau pentru cei dragi, deoarece veti primi o alerta pe smartphone prin intermediul aplicatiei, imediat ce se detecteaza ceva.

Senzorul R12 pentru usa si fereastra este un mic senzor elegant si discret pentru monitorizarea intrarilor in locuinta dvs. Daca o fereastra, o usa sau chiar un sertar se va deschide in mod neasteptat, veti primi imediat o alerta pe telefon prin intermediul aplicatiei MioSMART. Senzorul de miscare R14 va monitorizeaza locuinta in mod similar, insa detecteaza miscarea. Prin urmare, ori de cate ori se inregistreaza o miscare in raza de acoperire a senzorului (3 metri), veti primi imediat si o alerta pe telefon.

Pentru a completa pachetul, Hubul G10 functioneaza ca un „punct central” intre routerul din locuinta dvs., senzorul de miscare si senzorul pentru usa si fereastra.

De ce sa utilizez senzori pentru monitorizarea locuintei mele?


Montarea in locuinta dvs. a unor senzori pentru usa si fereastra sau a unor senzori de miscare va poate aduce linistea sufleteasca mult dorita, mai ales daca acestia vin in completarea monitorizarii oferite de camerele video pentru locuinta. Simpla lor prezenta va va aduce un sentiment de relaxare, deoarece veti sti ca locuinta dvs. si cei dragi sunt in siguranta. Cunoscand aceste lucruri, veti putea sa va canalizati atentia asupra vietii dvs., fara a va face griji in legatura cu situatia de acasa.

Cum functioneaza?


Cu ajutorul aplicatiei MioSMART, senzorii R12 si R14 pot fi conectati cu usurinta la Hub G10 MioSMART, acest dispozitiv elegant fiind „punctul central” intre senzori si routerul din locuinta dvs. Pentru instalarea senzorilor, trebuie doar sa descarcati aplicatia MioSMART pe smartphone si sa scanati codul QR de pe hub. Dupa aceea, conectati hubul la routerul din locuinta dvs. prin reteaua Wi-Fi sau prin cablul ethernet RJ45 si adaugati senzorii prin semnalul RF de 2,4 GHz.

Cu 2 sau 3 baterii AAA standard (usor de inlocuit), senzorii au o durata de functionare a bateriei de pana la 1 an si ofera o notificare inteligenta de baterie descarcata, astfel incat veti sti cand trebuie sa inlocuiti bateriile*.

*cand se declanseaza de doua ori pe zi.

Controlati toate solutiile MioSMART cu o singura aplicatie


Toate solutiile MioSMART sunt usor de controlat doar cu o singura aplicatie. Nu va trebui sa omutati intre aplicatii pentru a trece de la Personal Cloud Gateway la VixCam. Iar in eventualitatea in care achizitionati solutii MioSMART suplimentare, acestea vor fi intotdeauna controlate doar prin aceasta aplicatie, pentru confortul dvs.

Aplicatia poate fi folosita de pana la patru utilizatori; de aceea, daca v-ati pierdut telefonul, puteti avea acces prin dispozitivul unuia dintre ceilalti trei utilizatori, lucru care va ofera sentimentul linistitor al accesibilitatii partajate. In plus, aplicatia MioSMART are o functie pentru grup; aceasta va permite sa organizati produsele MioSMART intr-un grup care poate fi gestionat printr-o singura pagina. De exemplu, puteti crea grupuri precum „Acasa” sau „Birou” pentru a efectua o verificare rapida in loc sa selectati un dispozitiv din lista. In acest fel, veti obtine o imagine de ansamblu mai clara, iar metoda se va dovedi practica atunci cand veti avea mai multe solutii MioSMART pentru monitorizarea locurilor vizate de dvs.!

Include: 1 Senzor de miscare, 1 Senzor pentru fereastra & usa si 1 Hub pentru conectare

Gata de utilizare imediat ce le scoateti din cutie

include 1 Senzor de miscare, 1 Senzor pentru fereastra & usa si 1 Hub pentru conectarea senzorilor la router

Senzor pentru fereastra & usa pentru a va monitoriza locuinta

primiti o notificare in aplicatia MioSMART daca fereastra, usa sau sertarul monitorizat se deschide neasteptat

Senzor de miscare pentru monitorizarea locuintei

primiti o notificare in aplicatia MioSMART daca exista miscare in raza senzorului (3 metri)

Hub-ul

conecteaza usor senzorii MioSMART folosind semnalul RF 2.4GHz si se conecteaza la router utilizand semnalul wireless 802.11b/g/n 2.4 GHz

Usor de configurat cu ajutorul codului QR
Forma discreta si subtire pentru a se potrivi stilului dvs
Toate solutiile MioSMART sunt usor de controlat cu o singura aplicatie
 
 
 
Hub G10

Standard RF 2,4GHz
WiFi incorporat 802.11 b/g/n
Suport card Micro SD Max. 32GB
USB UART intern Da
Putere Adaptor priza micro USB 5V/2A

Door/Window Sensor R12

Standard RF 2,4GHz
Distanta RF 100 metri (spatiu deschis)
Baterie 2 baterii AAA
Durata de viata a bateriilor 1 an (2 declansari pe zi)
Notificare nivel scazut al bateriei Da

Motion Sensor S10

Standard RF 2,4GHz
Distanta RF 100 metri (spatiu deschis)
Baterie 3 baterii AAA
Durata de viata a bateriilor 1 an (2 declansari pe zi)
Notificare nivel scazut al bateriei Da
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.