Mio Sistem Smart Home Vixcam

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Sistem Smart Home Vixcam de la Mio

 

Pachetul contine:- 2 x Vix Cam10;- 2 x 16GB SD-card;- 1 x Personal Cloud Gateway S10;



Starter Kit pentru VixCam este tot ceea ce va trebuie pentru a incepe monitorizarea locuintei, a bebelusului sau a altor membri ai familiei dvs. Cu ajutorul aplicatiei MioSMART, puteti chiar sa comunicati prin sistemul audio cu 2 sensuri. Kitul contine doua camere video pentru locuinta VixCam C10, doua carduri SD de 16 GB si un Personal Cloud Gateway S10, astfel incat puteti opta sa salvati videoclipul pe cardul SD sau in cloudul dvs. personal.

Personal Cloud Gateway S10 inclus este un gateway compact si discret pe care puteti salva atat inregistrarile efectuate cu camera video, cat si alte fisiere si care va ofera posibilitatea de a va partaja contul cu pana la patru persoane. Poate stoca fisiere de pana la 4 TB si este compatibil cu stickurile de memorie USB 2.0 standard si cu toate unitatile de disc.

De ce o camera video pentru locuinta?


Montarea unei camere video in locuinta dvs. va poate aduce linistea sufleteasca mult dorita. Simpla sa prezenta va va aduce un sentiment de relaxare, deoarece veti sti ca locuinta dvs. si cei dragi sunt in siguranta. Cunoscand aceste lucruri, veti putea sa va canalizati atentia asupra vietii dvs., fara a va face griji in legatura cu situatia de acasa.

Gata de utilizare


Cu Starter Kit pentru VixCam sunteti gata sa incepeti utilizarea dispozitivului. Am inclus doua carduri SD de 16 GB, astfel incat sa nu mai aveti nevoie de nimic altceva pentru a incepe. Dispozitivul VixCam foloseste compresia H.264, datorita careia puteti salva fisierele in dimensiuni mai mici, astfel incat sa nu ramaneti fara spatiu de stocare chiar atunci cand va trebuie cel mai mult. Puteti salva ceea ce inregistrati in Personal Cloud Gateway sau pe cardul SD inclus, la alegerea dvs.

Cum functioneaza?


Camera video este foarte usor de configurat; instalati aplicatia MioSMART pe smartphone, scanati codul QR, conectati camera video la routerul din locuinta dvs. prin reteaua Wi-Fi si puteti incepe sa monitorizati locuinta. Din acest moment, nu va mai trebui sa va faceti griji pentru locuinta dvs. sau pentru cei dragi, deoarece veti primi alerte pe telefon prin intermediul aplicatiei, imediat ce respectiva camera video detecteaza ceva in unghiul sau de vizualizare.

Pentru a conecta gateway-ul, cuplati unitatea de stocare USB externa preferata si conectati gateway-ul la routerul din locuinta dvs. prin cablul ethernet R45. Scanati apoi codul QR cu ajutorul aplicatiei MioSMART si veti fi gata sa lucrati cu Personal Cloud Gateway.

Unghiul de vizualizare si vederea pe timp de noapte


Dispozitivul VixCam C10 are un unghi de vizualizare larg de 85° si vedere pe timp de noapte. Acest lucru inseamna ca are o raza de vedere de pana la opt metri in conditii de luminozitate scazuta, ceea ce este excelent atunci cand nu sunteti acasa seara sau in perioada vacantelor. De asemenea, este usor de montat; trebuie doar sa instalati placa magnetica intr-un loc adecvat, de unde camera video poate vizualiza partea de locuinta pe care doriti sa o monitorizati, si apoi sa lipiti camera video de placa.

Functioneaza perfect cu Personal Cloud Gateway inclus
Camera video compacta pentru locuinta functioneaza perfect cu Personal Cloud Gateway* MioSMART inclus. Asadar, daca optati pentru a va salva inregistrarile in cloudul personal si nu pe un card SD, puteti utiliza gateway-ul. Inregistrarile dvs. vor fi salvate in siguranta in cloud, iar un avantaj suplimentar il constituie faptul ca gateway-ul poate fi amplasat intr-o locatie alternativa, pentru a fi ferit de intrusi. Imaginati-va un hot care crede ca poate lua cu el camera video si ca poate avea acces la inregistrarile video; acest lucru nu se va intampla niciodata daca gateway-ul se afla, de exemplu, in casa vecinului sau la birou, departe de locuinta dvs. In acest fel, veti avea intotdeauna o copie de rezerva a inregistrarilor, fara a trebui sa va bazati pe serviciile sau abonamentele costisitoare pentru stocarea in cloud.

Puteti incarca si descarca imediat toate fisierele de pe gateway: videoclipurile, fotografiile, muzica, fisierele de la birou si, bineinteles, inregistrarile efectuate de camerele video din locuinta dvs. Puteti reda, vizualiza si trimite fisiere in orice moment, oriunde v-ati afla.

* Personal Cloud Gateway S10 poate fi conectat doar la 2 dispozitive VixCam; utilizarea este limitata la 2 camere video.

Controlati toate solutiile MioSMART cu o singura aplicatie


Toate solutiile MioSMART sunt usor de controlat doar cu o singura aplicatie. Nu va trebui sa omutati intre aplicatii pentru a trece de la Personal Cloud Gateway la VixCam. Iar in eventualitatea in care achizitionati solutii MioSMART suplimentare, acestea vor fi intotdeauna controlate doar prin aceasta aplicatie, pentru confortul dvs.

Aplicatia poate fi folosita de pana la patru utilizatori; de aceea, daca v-ati pierdut telefonul, puteti avea acces prin dispozitivul unuia dintre ceilalti trei utilizatori, lucru care va ofera sentimentul linistitor al accesibilitatii partajate. In plus, aplicatia MioSMART are o functie pentru grup; aceasta va permite sa organizati produsele MioSMART intr-un grup care poate fi gestionat printr-o singura pagina. De exemplu, puteti crea grupuri precum „Acasa” sau „Birou” pentru a efectua o verificare rapida in loc sa selectati un dispozitiv din lista. In acest fel, veti obtine o imagine de ansamblu mai clara, iar metoda se va dovedi practica atunci cand veti avea mai multe solutii MioSMART pentru monitorizarea locurilor vizate de dvs.!

Include: 2 Camere, 2 Carduri SD de 16GB si 1 Cloud Personal

Doua camere pentru locuinta cu inregistrare HD (720p)

ce folosesc compresia H.264 pentru fisiere de mici dimensiuni – salvati-va inregistrarile in Cloud sau pe cardul SD

 

Gata de utilizare imediat ce le scoateti din cutie

include 2 carduri SD de 16GB

Usor de folosit

monitorizati-va casa, bebelusul sau alt membru al familiei si chiar vorbiti cu ajutorul acestora prin aplicatia MioSMART

Include Cloud Personal MioSMART

salvati-va inregistrarile Camerei de locuinta si alte fisiere, cu posibilitatea de a va partaja contul cu pana la patru alti utilizatori

MioSMART Cloud Personal poate fi tinut intr-o alta locatie

pastrati inregistrarile in siguranta in fata intrusilor

Usor de configurat cu ajutorul codului QR

 

Unghi de vizualizare larg de 85°

 

Filmare nocturna

de pana la opt metri in conditii de lumina scazuta

Toate solutiile MioSMART sunt usor de controlat cu o singura aplicatie  

VixCam C10

WLAN 802.11 b/g/n
Rezolutie 720P
Compresie H.264
Unghi de vizualizare 85°
Audio 2 cai
Leduri infrarosu 10
Suport card Micro SD max. 32GB
Suport inregistrare Personal Cloud Da
Montare perete/plafon Da
Putere Adaptor priza micro USB 5V/2A

Personal Cloud Gateway S10

Port Ethernet RJ45
Suport unitate de disc externa 2.5" si 3.5" max. 4TB USB 2.0
Format unitate de disc FAT si NTFS
Dimensiune 10cm x 3,5cm x 1,5cm
Putere Adaptor priza micro USB 5V/2A
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.