Centrala termica electrica Ferroli LEB 6.0 - TS, 6 kW

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Centrala termica electrica Ferroli LEB 6.0 - TS, 6 kW de la Ferroli

Centralele murale electrice Ferroli LEB TS sunt echipamente pentru productia de agent termic de incalzire fiind o solutie alternativa la variantele conventionale cu combustibil gazos, solid sau lichid. Prin constructia deosebita a elementelor de incalzire, cat si a modului de gestionare a procesului  de productie a apei calde gestionat de catre microprocesor, centralele electrice Ferroli LEB TS sunt  unele din cele mai eficiente echipamente termice cu un randament de pana la 99.5%.

Cu un afisaj digital de mari dimensiuni simplu si intuitiv se poate accesa rapid meniul de utilizare, cat si selectarea parametrilor de functionare. 

Constructia robusta si fiabila a centralelor electrice Ferroli LEB TS realizeaza incalzirea agentului primar la temperatura dorita cu ajutorul elementelor incalzitoare. Elementul incalzitor al centralelor este format din rezistente electrice, iar selectarea treptei de putere se face in mod gradual functie de necesarul termic, in plus softul centralei permite functionarea alternativa a elementelor pentru cresterea fiabilitatii in utilizare.

Cu o placa electronica de ultima generatie centrala electrica LEB TS permite in plus gestionarea unui sistem de incalzire in pardoseala, cat si programarea perioadei de functionare gratie sistemului incorporat de cronocomanda.

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare Rezidential
Tip centrala termica Electrica
Destinat pentru Incalzire & Preparare apa calda menajera
Suprafata de montare Perete
Tip alimentare Electricitate
Preparare apa calda Sistem incalzire cu boiler extern
Tip panou de comanda Digital
Putere utila maxima incalzire 6 kW
Functii Afisaj digital
Continut pachet 1 x Centrala termica
Capacitate vas expansiune 10 l
Nivel zgomot 31 dB
Tensiune alimentare 220 V
Culoare Alb

EFICIENTA SI SIGURANTA

Eficienta energetica incalzire D
Clasa de protectie IP40

DIMENSIUNI

Inaltime 74 cm
Latime 44 cm
Adancime 26.5 cm
Greutate 29 Kg
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.