Pachet chiuveta bucatarie Alveus Atrox 50, reversibila, material compozit, 790x500x200mm + Baterie Kati, sifon pop-up inclus, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Pachet chiuveta bucatarie Alveus Atrox 50, reversibila, material compozit, 790x500x200mm + Baterie Kati, sifon pop-up inclus, Negru de la Alveus

 
 

Pachetul Alveus este format din chiuveta Atrox 50 si bateria Kati, Alveus Atrox este o chiuveta de bucatarie realizata din material compozit, granital. Este formata din 2 cuve, este reversibila si fara picurator. Are dimensiunea totala de 79 x 50 cm.

Acest model de chiuveta Alveus este conceput pentru montajul pe blatul de bucatarie (incastrabil) sau sub blat, fiind parte continua a suprafetei de lucru.

Culoarea chiuvetei poate fi alba/neagra/bej/gri, culori inspirate din natura, ce ofera un contrast placut bucatariei dumneavoastra.

Chiuveta Alveus Atrox are o forma dreptunghiulara, cu 2 cuve cu dimensiunile de 39 x 34 cm, respectiv 30 x 34 cm, potrivite pentru spalarea vaselor de diferite dimensiuni. Aceasta chiuveta este confectionata dintr-un amestec compozit de calitate superioara, numit granital. Datorita procesarii atente a materialului, suprafata chiuvetei de bucatarie este neteda, placuta la atingere si permite o curatare usoara. In plus, ii ofera si alte avantaje, cum ar fi: rezistenta la temperaturi inalte, la utilizare intensa, rezistenta maxima la socuri termice si mecanice, nu se fisureaza si nu se zgarie.

Materialul compozit granital este un amestec de 75 - 80% de particule de granit legate printr-un liant de calitate superioara care asigura rezistenta si flexibilitate unei chiuvete de bucatarie precum si rezistenta la socurile de temperatura.  

Tratarea cu atentie a suprafetei face chiuveta de bucatarie sa prezinte un aspect neted si placut la atingere.  

Chiuveta vine insotita cu urmatoarele accesorii:

- sifon complet cu pop up

  • cleme prindere

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Set
Tip Cu picurator
Tip montare Incastrat
Utilizare Interior
Forma Dreptunghi
Numar cuve 2
Material Compozit granit
Finisaj Mat
Continut pachet

1 x Chiuveta

1 x Baterie

1 x Sifon

Culoare Negru

DIMENSIUNI

Lungime 500 mm
Latime 790 mm
Adancime cuva 200 mm
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.