Pachet chiuveta de bucatarie Franke Rotondo ROG 610, fragranite, avena + baterie Novara Plus, avena, 114.0491.754

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.068,75 lei
Pret 36 Rate Optimo: 39.18 lei/luna
Stoc furnizor limitat
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

114.0491.754

Garantie: 60 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Pachet chiuveta de bucatarie Franke Rotondo ROG 610, fragranite, avena + baterie Novara Plus, avena, 114.0491.754 de la Franke

Minunat de inteligent

Imaginaţi-vă o bucătărie în care totul se potriveşte, arată bine şi are un scop. O bucătărie în care toate componentele au fost proiectate pentru a vă ajuta să vă bucuraţi mai mult în fiecare zi. Noi, cei de la Franke, aşa abordăm proiectarea sistemelor noastre de bucătărie. Muncim din greu pentru a putea fi siguri că soluţiile noastre oferă un echilibru perfect între stil, confort şi funcţionalitate pentru bucătăria dvs.

 

Minunat de versatil

Preferați stilul minimalist? Sau preferaţi culori şi forme mai îndrăzneţe? Franke vă oferă soluții complete adecvate silului dvs. de viață. Având la dispoziţie o gamă largă de texturi, culori şi materiale din care să alegeţi, vă puteţi personaliza bucătăria dorită, astfel încât să corespundă simţului dvs. estetic.

Minunat de inovator

Timp de peste 100 de ani, am îmbunătăţit şi am inovat continuu produsele şi serviciile noastre. Această istorie şi această experienţă ne-au ajutat să oferim soluții complete pentru bucătărie, care îşi dovedesc calitatea zi de zi, în peste 100 de milioane de gospodării din întreaga lume.

Minunat de impresionant

Proiectăm produsele şi sistemele ca să fie la fel de frumoase pe cât de uşor sunt de utilizat. Și, deoarece folosim doar materiale atent selectate şi metode de producţie de avangardă, puteţi fi siguri că bucătăria dvs. a fost construită pentru a dura.

 

Caracteristici generale

Tip produs: Chiuveta bucatarie ROG 610 + Baterie Novara Plus Avena

Tip montaj: Pe blat

Material: Compozit

Forma: Rotunda

Caracteristici chiuveta

Numar cuve: 1

Gol de incastrare (mm): 490

Adancime cuva (mm): 185

Dimensiuni cuva (mm): 400 (diametru)

Latime baza (mm): 510

Culoare: Avena

Caracteristici baterie

Baza (mm): 56

Discuri ceramice: da

Dus extractibil jet dublu: nu

Dus extractibil monojet: nu

Pipa cu jet orientabil: nu

Racorduri alimentare: inox

Rotatie pipa (°): 360

Tip: clasica

Tip cartus: ceramic Ř 35

Tip comanda: monocomanda

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.