Franke Chiuveta de bucatarie fragranite KBG 160, avena

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Chiuveta de bucatarie fragranite KBG 160, avena de la Franke

 

Lider mondial in productia de chiuvete, Franke va ofera o gama unica: cele mai performante modele din punct de vedere al functionalitatii si design-ului,

prevazute cu accesorii care le fac mai practice si eficiente.

Chiuveta din fragranite Kubus Sottotop, ce necesita montarea sub blat (blatul trebuie sa fie impermeabil), cu o cuva mare si una mica, confectionata dintr-un amestec de granit natural si o rasina acrilica, supusa la o temperatura si presiune inalta, obtinandu-se o structura omogena, rezistenta la o temperatura de pana la 280ºC si la utilizare intensa.

Dimensiuni: 528 x 400 mm

Dimensiuni incastrare: 528x400mm/r25

Adancime cuva: 213 mm cuva mare/ 143 mm cuva mica

Rezistenta maxima la socuri termice si mecanice, nu se fisureaza, nu se zgarie, nu se sparge. Usor de curatat, mentinerea curata a suprafetei este asigurata prin tehnologia SANITIZED (ioni de argint).

Integrarea tehnologiei Sanitized

Aceasta inovatie introdusa in chiuvetele fragranite ajuta la mentinerea curata a suprafetei chiuvetei si ofera chiuvetei o protectie de lunga durata. Nu inlocuieste curatarea, insa ajuta la pastrarea suprafetelor in conditii igienice.

Ionii de argint sunt introdusi in granit in procesul de fabricatie pentru o protectie indelungata. Testele demonstreaza faptul ca 99% dintre bacterii nu se vor mai inmulti.

Garantie 15 ani

 
Caracteristici
 
213 mm cuva mare/ 143 mm cuva mica
600
3 1/2
528x400/r25
nu
400
528
fragranite
Sub blat
2
Da
Da
Da
Da
Da
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.