Franke Chiuveta de bucatrie PXL 611-78DR

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Chiuveta de bucatrie PXL 611-78DR de la Franke

Chiuvetele FRANKE

Profesionalism

• Lider mondial in productia de chiuvete, Franke ofera o gama unica, compusa din modele cu functionalitati si design moderne, insotite de accesorii concepute pentru a fi practice si pentru a creste eficienta. Peste 100 de ani de incercari si experienta in prelucrarea inoxului permit ca Franke sa garanteze calitatea excelenta a materiei prime utilizata si a produselor finite atat din punct de vedere al functionalitatii cat si estetic.

Design exclusiv

• Designul, eleganta si functionalitatea sporita sunt caracteristicile principale ale chiuvetelor Franke. Marginile subtiri, zona moderna de montare a bateriei, elementele tridimensionale sunt elementele care dau unicitate chiuvetelor Franke.

Franke Chiuveta inox dekor PXL 611-78

  • picurator dreapta
  • 780x490mm
  • ventil 3 1/2"
  • mastic si cleme de fixare 

 

 

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.