Teka Chiuveta de bucatarie EXPRESSION LUX 2B 86 REV inox + sticla neagra

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Chiuveta de bucatarie EXPRESSION LUX 2B 86 REV inox + sticla neagra de la Teka

Teka Chiuveta Bucatarie EXPRESSION LUX 2B 86 REV inox + sticla (neagra)

 

Chiuveta Teka este alegerea ideala

EXPRESSION LUX reprezinta cu adevarat o noua generatie de chiuvete. Concepute si proiectate tinand cont de nevoile utilizatorilor,cuvele chiuvetelor din seria EXPRESSION LUX sunt acoperite cu o suprafata din sticla securizata, avand rolul unui picurator standard cu o panta usoara.

Prin gama EXPRESSION LUX va prezentam contururi mai geometrice si mai minimaliste ca niciodata.Cu un design care depaseste timpul si moda,aceste chiuvete deschid calea catre un nou concept, unde adaptibilitatea va domina, scotand in evidenta noi creatii pentru bucataria cu plan deschis.

EXPRESSION LUX are un design care se potriveste perfect cu stilul de viata urban, in care bucataria are un rol primordial.

 

860 x 510; 3 1/2, Pop-up; gol de incastrare min. 80 cm

 

Descrierea produsului

  • Material: Inox, sticla (culoare: neagra)
  • Dimensiuni (mm): Corp (l x h) 860 x 510
  • 2 Cuve (l x h x a) 340 x 400 x 200
  • Modalitate de instalare: Chiuveta incorporata
  • Raza cuvei: 25
  • Gol de incastrare min. 80 cm
  • Accesorii incluse: Set de scurgere 3 ½ cu preaplin si Pop-up
 

SISTEMUL POP-UP

Gama de chiuvete oferita de Teka este cunoscuta in lume tocmai pentru multitudinea de accesorii. Toate au un design placut, imbunatatind totodata confortul si functionalitatea utilizarii lor. Un astfel de element este sistemul POP-UP care permite inchiderea sau deschiderea sitei de scurgere fara a intra in contact direct cu continutul cuvei (apa fierbinte, detergent, etc.)

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.