Heinner Coasa electrica VCE002, 1000 W, 9.000 RPM, 35 cm latime lucru, 1.6 mm diametru fir

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Coasa electrica VCE002, 1000 W, 9.000 RPM, 35 cm latime lucru, 1.6 mm diametru fir de la Heinner

Coasa electrica Heinner VCE002 este puternica, durabila si are performante ridicate, ce fac ingrijirea gazonului extrem de facila. Coasa electrica este destinata exclusiv taierii ierbii si buruienilor din gradina.

Motorul are o putere unitara de 1000 W prin intermediul caruia reuseste sa ofere un numar de pana la 9000 rpm, o valoare avansata care garanteaza taierea cu usurinta a majoritatii tipurilor de gazon natural sau alte plante de mici dimensiuni.

Aparatul este prevazut cu un sistem de fixare tija ce permit rapiditate in utilizare si adaptarea aparatului nevoilor fiecarui utilizator.

Valorile dupa care ne ghidam pentru dumneavoastra sunt: Confort maxim cu efort minim! Heinner reprezinta combinatia perfecta dintre confort, utilitate, ergonomie si functionalitate, pentru a va oferi tot ceea ce aveti nevoie intr-un singur loc.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Coasa electrica
Tip alimentare La retea
Tip taiere Cu fir
Tip maner Bucla
Tip motor Electric
Tip pornire Automata
Tip lucrare Hobby
Functii Maner ergonomic
Continut pachet 1 x Coasa electrica
Culoare Multicolor


SPECIFICATII TEHNICE

Putere 1000 W
Tensiune alimentare 230 V


PERFORMANTE

Viteza maxima (rpm) 9000
Diametru de taiere 35 cm


DIMENSIUNI

Diametru fir 1.6 mm
Greutate 3.7 Kg

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.