Motocoasa MAKITA EBH341R, 1075W, 1.5 CP, 33.5 CC, 4 timpi, tip rucsac, 0.65 l, benzina, accesorii incluse

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Motocoasa MAKITA EBH341R, 1075W, 1.5 CP, 33.5 CC, 4 timpi, tip rucsac, 0.65 l, benzina, accesorii incluse de la Makita

Motocoasa cu motor pe benzina EBH341R face parte din gama de utilaje pentru gradinarit si agricultura Makita. Acest motocoasa cu motor in 4 timpi este pozitionata in categoria profesionala, dispune de un sistem de purtare tip rucsac si ax flexibil, astfel ca este ideala pentru lucrari pe suprafete intinse si denivelate, cu vegetatie diversa. Alte caracteristici: - Pornire usoara cu ajutorul pompei Primer; - Motor 4T; - Consum redus de carburant; - Sistem de purtare tip rucsac; - Ax flexibil; - Maner moale pentru confort sporit. Set de livrare: - Cutit cu 4 dinti 255mm (B-14124); - Aparatoare cutit; - Rucsac; - Cheie combinata 13/19 cu capat surubelnita dreapta; - Cheie combinata 8/10; - Cheie imbus 4mm; - Recipient ulei 4T 100 ml.
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.