Combina frigorifica incorporabila BEKO BCNE400E40SN, 370 l, No Frost, Raft sticle, HarvestFresh, Display touch control, Clasa E, H 194 cm

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
3.486,98 lei
Pret 36 Rate Optimo: 127.82 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

BCNE400E40SN

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Combina frigorifica incorporabila BEKO BCNE400E40SN, 370 l, No Frost, Raft sticle, HarvestFresh, Display touch control, Clasa E, H 194 cm de la Beko

AeroFlow™

Prin intermediul distribuirii uniforme a temperaturii si a reducerii la minim a fluctuatiilor de temperatura la toate nivelurile in interiorul compartimentului de racire, se obtine reducerea fenomenului de deshidratare a alimentelor proaspete. Astfel, datorita utilizarii tehnologiei AeroFlow prospetimea, aspectul si suculenta alimentelor proaspete vor fi mentinute mai mult timp.

Secondary

HarvestFresh™

Inspirat de lumina solara , prospetime naturala. Tehnologia inovatoare in 3 culori simuleaza ciclul natural de lumina solara in compartiment, pentru a pastra vitaminele din fructe si legume pentru o perioada mai lunga*. *Conform testarilor realizate de Intertek, pe baza rosiilor, ardeilor, morcovilor, spanacului si telinei expuse direct tehnologiei, comparativ ziua 0 si ziua 5.

EverFresh+

Tehnologia Beko EverFresh+ din interiorul frigiderului este perfecta pentru cei care adopta un stil de viata sanatos si consuma fructe si legume proaspete. Acum, fructele si legumele asezate in interiorul compartimentului special destinat acestora, sunt pastrate proaspete cu pana la de 3 ori mai mult*. Umiditatea este controlata foarte atent, condensarea este redusa prin intermediul fantelor de aerisire, iar variantiile de temperatura sunt minimizate. Astfel, tehnologia EverFresh+ de la Beko pastreaza fructele si legumele proaspete, gustoase si sanatoase pentru o perioada mai lunga de timp. * Testat de SGS, pentru broccoli si salata, in comparatie cu un compartiment standard pentru fructe si legume

Secondary

BioCycle™

Utilizam materiale durabile pentru conservarea mediului nostru. Cu BioCycle™ de la Beko se reduce cantitatea de plastic din natura prin transformarea acesteia in bio-materiale sustenabile. Folosim materiale durabile in componenta suportului de oua mentinand in continuare aceeasi performanta ridicata a produselor cu care v-am obsinuit. Pentru un trai sanatos pe o planeta sanatoasa.

Functie congelare rapida

Iti permite congelarea preparatelor preferate uniform si intr-un timp scurt.

Compressor ProSmart Inverter

Compresorul ProSmart Inverter asigura o functionare ultra-silentioasa la cele mai ridicate standarde de eficienta energetica. Aparatele frigorifice dotate cu ProSmart Inverter sunt proiectate tehnologic pentru a beneficia de durabilitate maxima in utilizare.

Dairy

In acest compartiment se asigura o temperatura mai scazuta decat in compartimentul din racitor, ideal pentru a depozita produse (mezeluri, produse lactate etc.) care necesita o temperatura mai mica de depozitare sau produse din carne, pui sau pește pentru consum imediat. In acest compartiment nu se pastreza fructele si legumele.

Display touch control

Afisajul electronic permite setarea temperaturilor interioare din compartimentele racitor si congelator, cat si programarea modului de functionare dorit.

Vacation Mode

Aceasta functie te ajuta sa economisesti energie, pastrand in functiune aparatul frigorific, chiar si la plecarea in vacanta. Alimentele raman proaspete, cu un consum minim de energie.

Sistem de racire No Frost

Datorita acestei inovatii, temperatura optima se mentine permanent, iar tehnologia No Frost impiedica formarea ghetii in congelator.

PROSPETIME


AeroFlow™ DA
NO Frost DA
BioCycle™ DA
Everfresh+® DA
HarvestFresh™ DA
Dairy DA
Cutie legume si fructe DA
Cooling Fan DA
No Frost Freezer DA


FLEXIBILITATE


Display touch control DA
Bottle Rack DA
XXL Bottle holder DA
Usi reversibile DA
Sliding Hinge DA


SIGURANTA


Materiale neinflamabile DA
Certificare TUV DA


COMPARTIMENT RACITOR


Safety Glass DA
Rafturi Safety Glass ajustabile DA
Rafturi usa racitor DA
Suport oua DA


COMPARTIMENT CONGELATOR


Tava pentru cuburi de gheata DA


MAI MULT TIMP PENTRU TINE


Compartiment congelare rapida DA
Functie congelare rapida DA

EFICIENTA


Compresor ProSmart Inverter DA
Door open buzzer DA
Avertizare luminoasa DA
Led lighting DA
Vacation Mode DA

INFORMATII TEHNICE


Clasa de eficienta energetica E
Capacitate congelare (kg/24h) 5,2
Clasa de zgomot B
Nivelul de zgomot (dBA) 35
Consumul anual de energie (kWh/an) 246,5
Clasa climatica SN-T
Volumul net al racitorului (l) 280
Volumul net al congelatorului (l) 90
Volum net total (l) 370
Consum energetic zilnic (kWh/zi) 0,675
Autonomie (h) 9
Greutate neta (kg) 79,5
Dimensiuni (HxIxA) 194x69x55
Culoare White

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Clasa noua de eficienta energetica
      E
    • Volum (l)
      370

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.