Combinaţie side by side încorporabilă Liebherr SBSWdf 99I5, 779 L, NoFrost, Compartiment pentru vin, SuperCool, SuperFrost, BioFresh, Display, Control electronic, Siguranţă copii, Clasa E/G/E

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Combinaţie side by side încorporabilă Liebherr SBSWdf 99I5, 779 L, NoFrost, Compartiment pentru vin, SuperCool, SuperFrost, BioFresh, Display, Control electronic, Siguranţă copii, Clasa E/G/E de la Liebherr

BioFresh

BioFresh

La o temperatură de peste 0°C şi umiditatea ideală, fructele şi legumele, carnea, peştele şi produsele lactate îşi menţin vitaminele sănătoase, aroma delicată şi aspectul lor apetisant semnificativ mai lung decât în frigiderul obişnuit.

NoFrost

NoFrost

Pentru o prospeţime sigură pe termen lung, aparatele NoFrost Liebherr oferă putere de răcire de calitate profesională. Alimentele congelate sunt congelate cu aer recirculat răcit şi umiditatea este disipată. Ca urmare, compartimentul congelator rămâne întotdeauna fără gheaţă, iar alimentele mai îngheaţă. Cu confortul NoFrost, decongelarea nu mai este necesară niciodată.

Extrase pe şinele telescopice

Extrase pe şinele telescopice

Sertarele pot fi scoase pe şinele telescopice cu rulare uşoară şi pot fi îndepărtate comod la un unghi de deschidere a uşii de 90°.

Amortizare a închiderii SoftSystem

Amortizare a închiderii SoftSystem

Amortizarea închiderii SoftSystem este confortabilă şi impresionează în utilizarea zilnică. În cazul uşii închise, SoftSystem integrat în uşă, atenuează mişcarea şi asigură o închidere deosebit de blândă chiar şi când uşa interioară este complet încărcată. La aparatele încorporate, uşa se închide automat la un unghi de deschidere de aprox. 30°.

SoftTelescopic

SoftTelescopic

Seifurile BioFresh şi cărucioarele extensibile cu SoftTelescopic dispun de un mecanism confortabil de închidere automată cu amortizare blândă, care face utilizarea zilnică practică şi sigură. Acestea sunt complet extensibile şi detaşabile chiar şi cu un unghi de deschidere a uşii de 90°.

VarioSafe

VarioSafe

VarioSafe oferă o vedere clară şi ordine. Locul ideal pentru alimente, precum şi ambalaje mici, tuburi şi borcane. Seiful poate fi ajustat în înălţimea şi plasat în mai multe poziţii în înălţime ale coloanei de lumină.

Coloane de lumină LED

Coloane de lumină LED

Coloanele de lumină LED integrate pe ambele părţi, asigură o iluminare uniformă a camerei frigorifice. Intensitatea luminii este majorată la deschidere. Satinarea capacului luminos creează o dispoziţie de iluminare elegantă. În acelaşi timp, coloanele de lumină permit ajustarea variabilă a plăcilor din sticlă.

Partea electronică cu touch

Partea electronică cu touch

Blocul electronic touch inovator cu display LCD asigură menţinerea constantă a temperaturilor selectate în seifurile individuale de vin. Afişajul digital al temperaturii vă informează în legătură cu valorile setate. Prin atingerea fină a suprafeţei de operare touch, toate funcţiile pot fi setate uşor şi foarte confortabil. Alarma uşii şi a temperaturii informează despre neregularităţi, de ex. o uşă deschisă. Dispozitivul de siguranţă pentru copii protejează împotriva reglării neintenţionate a panoului de operare.

Suport pentru ouă

Suport pentru ouă

Suportul variabil pentru ouă este extensibil. Astfel, se pot depozita în siguranţă până la 20 de ouă, respectiv 28 de ouă de prepeliţă. Pentru o durată de depozitare mai îndelungată, se recomandă depozitarea ouălor cu vârful în jos sau plasarea suportului pentru ouă în FlexSystem al seifului BioFresh.

Tăviţă pentru cuburi de gheaţă

Tăviţă pentru cuburi de gheaţă

Tăviţă pentru cuburi de gheaţă cu capac poate fi uşor umplută cu apă, datorită deschiderii convenabile de umplere. Capacul complet etanş permite transportul şi depozitarea sigură şi uscată a tăviţei.

Untieră

Untieră

Cutia pentru unt poate fi utilizată cu uşurinţă cu o singură mână şi se deschise uşor. Acestea sunt rezistente la spargere, pot fi spălate în maşina de spălat vase şi se potrivesc pe toate poliţele Liebherr.

Flexsystem

Flexsystem

FlexSystem practic permite depozitarea şi sortarea clară şi flexibilă a alimentelor în seifurile BioFresh sau în cutiile BioCool. Permite o subîmpărţire clară, de exemplu după fructe, legume sau după data de expirare. Toate componentele FlexSystem stabili sunt uşor de curăţat şi se pot spăla în maşina de spălat vase.

Controlul umidităţii DrySafe/HydroSafe

Controlul umidităţii DrySafe/HydroSafe

Plăcile de control al umidităţii aerului permit setarea individuală a umidităţii aerului în compartimentele BioFresh. DrySafe în compartimentul BioFresh, cu umiditatea scăzută este ideală pentru depozitarea cărnii, a peştelui şi a produselor lactate. Fructele şi legumele se păstrează optim neambalate în BioFresh-HydroSafe cu o umiditate a aerului de până la 90 %.

FrostSafe

FrostSafe

Cu FrostSafe, sertarele foarte înalte şi detaşabile sunt complet închise. Ca urmare, temperatura nu iese rapid în cazul deschiderii aparatului. Frontul transparent al compartimentelor asigură o imagine de ansamblu optimă asupra produselor alimentare congelate.

GlassLine în interior

GlassLine în interior

Impresia de ansamblu de înaltă calitate a interiorului este completată de dotarea elegantă GlassLine din sticlă securizată. Rafturile elegante GlassLine sunt rezistente la spargere, zgârieturi şi sunt uşor de curăţat. Barele din oţel inoxidabil de înaltă calitate completează imaginea de ansamblu armonioasă.

Picioruşe reglabile în înălţime

Picioruşe reglabile în înălţime

Datorită picioruşelor reglabile în înălţime din faţă, aparatele Liebherr pot fi aliniate optim. Astfel, funcţionalitatea şi aspectul aparatelor sunt garantate.

PowerCooling-System

PowerCooling-System

Sistemul puternic PowerCooling asigură o răcire rapidă a produselor proaspete depozitate şi o temperatură uniformă de răcire în întregul interior. Un comutator de contact pentru uşă opreşte ventilatorul la deschiderea uşii. Acesta economiseşte energie valoroasă.

Temperature control

Temperature control

The elegant, easy to move dial with the user-friendly feature ensures that the refrigerator and freezer compartments are kept at the correct temperatures, therefore meeting your varied cooling requirements.

Sistemul SuperCool automat scade temperatura frigiderului până la + +2 °C timp de până la 12 ore - ideal pentru răcirea rapidă a alimentelor proaspăt depozitate.

Regimul automat SuperFrost face congelarea uşoară şi eficientă din punct de vedere energetic. Acesta preia scăderea rapidă a temperaturii la -32°C şi creează astfel rezerva de răcire pentru congelarea blândă a vitaminelor. Imediat ce procesul de congelare este finalizat, regimul automat SuperFrost revine la regimul normal după maximum 65 ore, economisind astfel energie.

Alarmă temperatură

Alarmă temperatură

Alarma de temperatură informează imediat optic şi acustic despre abaterile de temperatură nedorite, de exemplu, în cazul uşii deschise sau după o întrerupere de curent.

Alarmă uşă

Alarmă uşă

Pentru o protecţie sigură a alimentelor, alarma acustică a uşii avertizează după ce uşa a fost deschisă timp de 60 de secunde.

Iluminare a compartimentului congelator

Iluminare a compartimentului congelator

Iluminarea cu LED este poziţionată pentru a economisi spaţiu deasupra sertarelor. Acesta asigură cea mai imagine a produselor şi asigură iluminarea optimă a sertarelor congelatoare extinse.

Iluminare LED BioFresh

Iluminare LED BioFresh

Iluminarea LED BioFresh este integrată în placa de separare şi iluminează uniform şi luminos seifurile BioFresh-Safe extinse, direct de sus.

Raftul variabil pentru depozitarea sticlelor

Raftul variabil pentru depozitarea sticlelor

O dotare inedită este dispozitivul variabil de depozitare a sticlelor peste seiful BioFresh din seria Premium. În funcţie de necesar, o placă din sticlă integrată poate fi utilizată ca suprafaţă de depozitare sau pe dispozitivul de depozitare a sticlelor aflat dedesubt.

Şine de nivelare

Şine de nivelare

Aparatele mai mari decât nişa de 140 cm, dispun de două şine de nivelare în partea dreaptă şi stânga în zona podelei. Astfel, se permite alinierea perfecţionată şi asigurată împotriva coborârii a aparatului de refrigerare. Aceasta asigură un comportament optim al închiderii uşii şi o funcţionare ideală de răcire.

Raft din sticlă divizibil

Raft din sticlă divizibil

Placa de sticlă divizibilă şi cu posibilitate de tragere oferă o flexibilitate şi mai mare în depozitarea produselor alimentare şi a vaselor înalte. Toate rafturile din sticlă securizată pot fi utilizate la diferite înălţimi, în funcţie de necesar.

Montaj ferm pe uşă

Montaj ferm pe uşă

Uşile mobilierului şi aparatelor sunt legate ferm prin ataşarea directă a uşii mobilierului la uşa aparatului.

Recipient interior neted

Recipient interior neted

Caracteristic pentru compartimentul interior al frigiderelor sunt câte două coloane elegante de susţinere pe ambele elegante în domeniul frontal şi posterior. Acestea asigură o mare flexibilitate în reglarea plăcilor din sticlă. Un alt avantaj este suprafaţa foarte netedă a recipientului interior, care este, prin urmare, uşor de curăţat.

Siguranţă pentru copii

Siguranţă pentru copii

Siguranţa pentru copii poate fi programată pentru a împiedica oprirea accidentală a aparatului. Când siguranţa pentru copii este conectată, este indicat de un simbol din MagicEye.

Încălzire a peretelui lateral

Încălzire a peretelui lateral

Încălzirea peretelui lateral împiedică condensul între aparate şi mobilă. Procesul este foarte eficient din punct de vedere energetic şi utilizează disiparea căldurii a agentului frigorific.

Filtru de cărbune activ

Filtru de cărbune activ

Mirosurile din zona adiacentă pot influenţa sensibil vinurile în timpul perioadei lungi de depozitare. La frigiderele de vin, admisa de aer proaspăt prin filtrul de cărbune activ FreshAir, uşor de înlocuit, asigură o calitate optimă a aerului.

VarioSpace

VarioSpace

La toate congelatoarele cu NoFrost şi SmartFrost, sertarele şi rafturile intermediare din sticlă aflate dedesubt pot fi uşor îndepărtate. Aşa a fost creat VarioSpace - sistemul practic pentru spaţiul de depozitare suplimentar, astfel încât se creează spaţiu pentru produsele alimentare voluminoase congelate.



Combinatia side by side este formata din urmatoarele sub-unităţi:
Frigider încorporabil IKB 3560 (vol. 309 L, clasa E)
Vitrină de vin încorporabilă EWTdf 3553 (vol. 254 L, clasa G)
Congelator încorporabil SIGN 3556 (vol. 216 L, clasa E)

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Clasa de eficienta energetica
    • Volum (l)
      779
    • Sistem de racire
      No Frost

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.