Combina Frigorifica Incorporabila Liebherr ICBNei 5123 Plus, 244l, H 178.8 cm, NoFrost, BioFresh, Clasa E, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Combina Frigorifica Incorporabila Liebherr ICBNei 5123 Plus, 244l, H 178.8 cm, NoFrost, BioFresh, Clasa E, Alb de la Liebherr

NoFrost

Cand deschideti compartimentul congelatorului, doriti sa vedeti produse alimentare congelate – dar in niciun caz gheata si condens. NoFrost protejeaza spatiul de congelare de inghet nedorit, care consuma multa energie si este uneori costisitoare. NoFrost inseamna: Gata cu decongelarea laborioasa si consumatoare de timp a compartimentului congelatorului, mai mult timp pentru alte lucruri – economisirea banilor.

Fructe & legume mereu proaspete

Salata crocanta sau capsuni: Cele mai sensibile produse alimentare merita un loc special, pentru a ramane proaspete: BioFresh-Safes. In „Fructe & legume mereu proaspete“ este temperatura aproape de 0 °C. In combinatie cu umiditatea aerului predominanta de acolo, datorita inchiderii etanse, fructele si legumele neambalate se simt deosebit de bine. Nu trebuie sa setati nimic.

DrySafe

Doriti sa ramana proaspat pe cat posibil de mult fileul delicat de vitel sau laptele proaspatO Acest lucru este asigurat de BioFresh-Safes: In „DrySafe“ predomina o temperatura aproape de 0 °C – conditii ideale de depozitare si pentru cele mai sensibile produse alimentare. Si cel mai bine: Totul este setat din fabricatie perfect pentru folosirea imediata - pentru prospetime indelungata.

DuoCooling

DuoCooling asigura datorita celor doua circuite ale agentului frigorigen separate complet, sa nu aiba loc un schimb de aer intre frigider si congelator. Produsele alimentare nu se usuca si nu se transmite mirosul. Cu alte cuvinte: aruncati mai putin, cumparati mai rar, dar economisiti si savurati mai mult.

SmartDeviceBox integrat

Aparatul dumneavoastra Liebherr se afla in bucatarie – dar daca doriti, acesta poate intra oricand pe internet: SmartDeviceBox-ul integrat deschide poarta pentru toate avantajele Smart Home. Cuplati simplu, porniti si conectati aparatul dumneavoastra Liebherr prin WLAN cu reteaua.

Display tactil

Cu adevarat emotionant: Prin display-ul tactil operati aparatul dumneavoastra Liebherr simplu si intuitiv. Pe display sunt dispuse sistematizat vizual toate functiile. Cu o usoara atingere selectati de exemplu fara efort functiile sau verificati temperatura actuala a frigiderului dumneavoastra.



Caracteristici generale

Tip aparat frigorific Combina frigorifica
Volum net total (l) 244
Afisaj / Panou comanda Digital / Electronic
Volum net frigider (l) 174
Volum net congelator (l) 70
Clasa eficienta energetica E
Sistem de racire No Frost
Tehnologii BioFresh, NoFrost
Functii / Optiuni SuperCool, SuperFrost, BottleTimer, CleaningMode, EnergySaver, IceCubeTimer, NightMode, HolidayMode

Frigider

Sistem racire frigider No Frost
Control temperatura frigider Electronic
Numar rafturi 4
Rafturi pe usa 2
Numar sertare 2
Fresh box (Compartiment pentru alimente proaspete) Da
Cutie legume/fructe Da
Suport pentru oua Da
Suport pentru sticle Nu
Material rafturi Sticla
Dozator apa Nu

Congelator

Sistem racire congelator No Frost
Sistem dezghetare Automat
Control temperatura congelator Electronic
Numar compartimente 3
Numar sertare 3
Preparare automata cuburi de gheata Nu
Congelare rapida Nu

Caracteristici tehnice

Clasa climatica SN, ST
Consum energetic (kWh/an) 259
Capacitate congelare (kg/24h) 6
Agent frigorific R600a
Autonomie fara curent (h) 9
Tip usa Reversibila
Picioare Da
Iluminare interior Da
Maner Nu
Roti in partea din spate Nu
Clasa emisie zgomot B
Nivel zgomot (dB) 35

Altele

Culoare Alb
Dimensiuni (L x A x I cm) 56 -57 x 55 x 177.2 – 178.8
Greutate (Kg) 61.4
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Clasa de eficienta energetica
      E
    • Volum (l)
      244
    • Sistem de racire
      No Frost

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.