Combina frigorifica incorporabila Liebherr Comfort ICUNS 3324, 256 l, SuperFrost, congelator NoFrost, clasa A++

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Combina frigorifica incorporabila Liebherr Comfort ICUNS 3324, 256 l, SuperFrost, congelator NoFrost, clasa A++ de la Liebherr

BioCool
Nivelul de umiditate din cadrul BioCool-Box poate fi reglat, astfel incat prospetimea fructelor si legumelor sa poata fi pastrata mai mult timp.
   
NoFrost
Dispozitivele NoFrost ale Liebherr ofera o tehnologie de refrigerare specializata pentru a asigura prospetimea pe termen lung. Mancarea este inghetata cu aer recirculat. Congelatorul este intotdeauna fara gheata. Functia NoFrost face ca decongelarea sa fie ceva din trecut.
   
Tava pentru oua
Designul extensibil al tavii de ou reglabile il face adecvat pentru depozitarea in conditii de siguranta a pana la 20 de oua de gaina sau 28 de oua de prepelita.
   
Tava pentru cuburi de gheata
Tava de gheata cu dimensiuni mari are un capac si o deschidere convenabila pentru umplerea usoara cu apa. Capacul se inchide bine astfel incat tava sa poata fi deplasata si stocata fara scurgere.
   
FrostSafe
Cu sertarele FrostSafe, sertare foarte inalte si detasabile. Aceasta inseamna ca frigul nu se poate pierde atat de repede cand aparatul este deschis. Partea transparenta a compartimentelor garanteaza o imagine de ansamblu optima a elementelor congelate.
   
Interiorului GlassLine
Echipamentul elegant GlassLine din sticla de siguranta completeaza impresia de ansamblu de inalta calitate a interiorului. Rafturile elegante de depozitare GlassLine sunt rezistente la zgarieturi, rezistente la rupere si usor de curatat. Sinele de ghidaj din otel inoxidabil de inalta calitate completeaza aspectul general armonios.
   
Picioare reglabile la inaltime
Picioarele ajustabile la inaltime permit aparatelor Liebherr sa fie aliniate, asigurand ca aparatul este pe nivelul celor mai multe suprafete.
   
Sistem PowerCooling
Sistemul PowerCooling de inalta performanta raceste rapid produsele alimentare stocate proaspat si creeaza o temperatura uniforma de racire in interior. Un comutator de contact pentru usa opreste ventilatorul cand  este deschisa usa. Aceasta economiseste energie valoroasa.
   
Aparate incorporate pentru utilizarea integrata
Aparatele se vor potrivi cu usurinta in spatele usii unitatii de bucatarie, astfel incat acestea sunt ideale pentru integrarea intr-o bucatarie amenajata, creand astfel un aspect uniform. Trebuie respectata tehnologia ansamblului usii. Sistemul de usa: usile unitatii si ale aparatului sunt fixate una de cealalta, deoarece usa unitatii este atasata direct de usa aparatului.
Usa unitatii este direct atasat la dulapul de bucatarie fiind conectata prin sine culisante. La deschidere si inchidere, usa unitatii va aluneca de-a lungul sinelor.
   
Sistem de usi glisante
Usa unitatii este atasata direct la dulapul de bucatarie si este conectata la usa aparatului prin sine de alunecare. Usa unitatii aluneca de-a lungul sinelor atunci cand este deschisa si inchisa.
   
Blocare pentru copii
Blocarea pentru copii este programata astfel incat sa impiedice oprirea accidentala a aparatului. Un simbol din MagicEye indica momentul in care blocajul pentru copii este pornit.
   
Functia automata SuperFrost
Functia SuperFrost automata usureaza inghetarea si economiseste energie. Acesta reduce rapid temperatura la -32 ° C si creeaza astfel aerul rece necesar pentru a conserva vitaminele vitale. De indata ce mancarea este complet inghetata, functia SuperFrost automata revine la modul normal dupa max. 65 de ore, ajutand astfel la economisirea energiei electrice.
   
Montaj luminos LED
Montaj luminos LED Montaj luminos LED
Redresare gratuita, compacta si eficienta din punct de vedere energetic: LED-urile de lunga durata asigura o iluminare perfecta pentru interior. Si, datorita emisiei scazute de caldura, alimentele proaspete sunt intotdeauna depozitate in conditii de siguranta.
   
Avertizare usa
Alarma de usa sonora avertizeaza utilizatorul daca usa a fost deschisa mai mult de 60 de secunde pentru protectia adecvata a alimentelor din interior.
   
Control electronic
Sistemul precis de control electronic este dotat cu un afisaj digital de temperatura si ofera informatii despre setarile efectuate. O functie de siguranta pentru copii previne modificarile neintentionate ale setarilor.
   
Aparatele mai inalte, cu o inaltime de 140 cm sau mai mult, au doua bare de nivelare in partea stanga si dreapta a bazei. Acestea fac posibila pozitionarea corecta a aparatului pentru a se asigura ca usa se inchide in mod corespunzator, asigurandu-se astfel functionarea optima a aparatului la care este proiectat.
   
Vario Space
Toate congelatoarele cu sisteme NoFrost si SmartFrost au sertare si rafturi intermediare de sticla sub acestea, care pot fi indepartate in mod convenabil. Acest lucru are ca rezultat sistemul VarioSpace - sistemul practic pentru un spatiu suplimentar de stocare, astfel incat spatiul poate fi creat rapid chiar si pentru produsele alimentare congelate mai mari.
   
Rafturi divizibile
O jumatate din raftul de sticla divizibil poate aluneca sub celalalt, acest lucru ofera o mai mare flexibilitate de stocare. Toate rafturile din sticla sunt fabricate din sticla de siguranta si pot fi introduse la inaltimi diferite, dupa cum este necesar.
   
 Usi reversibile
Aparatele sunt echipate din fabrica cu balamale de usa pe partea dreapta. Balamalele usilor reversibile permit utilizarea optima a aparatului oriunde este amplasat.

SPECIFICATII TEHNICE

Consum anual energie 230 kWh
Consum zilnic energie 0.63 kWh
Clasa climatica SN - T
Tensiune alimentare 220 V
240 V
Autonomie fara curent 15 h

CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Incorporabil
Tip display LCD
Deschidere usa Usi reversibile
Dreapta
Eficienta energetica Clasa energetica A++ dintr-o gama de la A+++ la D
Nivel zgomot 37 dB
Volum net total 256 l
Compartimente speciale Compartiment legume & fructe

FRIGIDER

Volum net frigider 194 l
Numar rafturi frigider 4
Numar rafturi usi 3
Sistem dezghetare frigider Automat
Material rafturi Sticla

CONGELATOR

Volum net congelator 62 l
Numar compartimente 3
Sistem dezghetare congelator Automat
Capacitate de inghet / 24h 4 Kg

DIMENSIUNI

Latime 56 cm
Adancime 55 cm
Inaltime 177.2 cm
Greutate 59.1 Kg

FUNCTII & SIGURANTA

Semnalare audio Usa deschisa
Tehnologii Iluminare LED
FrostSafe
PowerCooling
SuperFrost
Control electronic
Vario Space
BioCool

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Clasa de eficienta energetica
      A++
    • Volum (l)
      256

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.