Liebherr Combina frigorifica incorporabila ICU 3324, Clasa A++, 274 l, SmartFrost, H 178 cm

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Combina frigorifica incorporabila ICU 3324, Clasa A++, 274 l, SmartFrost, H 178 cm de la Liebherr

BioCool

BioCool


Cutia BioCool permite controlul umiditatii din compartimentul frigider, pentru a obtine prospetimea fructelor si legumelor. Unitatea de control al umiditatii se realizeaza printr-un glisor.

PowerCooling-System

PowerCooling-System


Sistemul puternic PowerCooling asigura o racire rapida a produselor proaspete depozitate si o temperatura uniforma de racire in intregul interior. Un comutator de contact pentru usa opreste ventilatorul la deschiderea usii. Acesta economiseste energie valoroasa.

Suport pentru ouă

Suport pentru oua


Suportul variabil pentru oua este extensibil. Astfel, se pot depozita in siguranta pana la 20 de oua, respectiv 28 de oua de prepelita. Pentru o durata de depozitare mai indelungata, se recomanda depozitarea oualor cu varful in jos sau plasarea suportului pentru oua in FlexSystem al seifului BioFresh.

FrostSafe

FrostSafe


Cu FrostSafe, sertarele foarte inalte si detasabile sunt complet inchise. Ca urmare, temperatura nu iese rapid in cazul deschiderii aparatului. Frontul transparent al compartimentelor asigura o imagine de ansamblu optima asupra produselor alimentare congelate.

GlassLine în interior

GlassLine in interior

Impresia de ansamblu de inalta calitate a interiorului este completata de dotarea eleganta GlassLine din sticla securizata. Rafturile elegante GlassLine sunt rezistente la spargere, zgarieturi si sunt usor de curatat. Barele din otel inoxidabil de inalta calitate completeaza imaginea de ansamblu armonioasa.

Picioruşe reglabile în înălţime

Picioruse reglabile in inaltime

Datorita picioruselor reglabile in inaltime din fata, aparatele Liebherr pot fi aliniate optim. Astfel, functionalitatea si aspectul aparatelor sunt garantate.

Regim automat SuperFrost

Regim automat SuperFrost

Regimul automat SuperFrost face congelarea usoara si eficienta din punct de vedere energetic. Acesta preia scaderea rapida a temperaturii la -32°C si creeaza astfel rezerva de racire pentru congelarea blanda a vitaminelor. Imediat ce procesul de congelare este finalizat, regimul automat SuperFrost revine la regimul normal dupa maximum 65 ore, economisind astfel energie.

SmartFrost

SmartFrost

Cu SmartFrost, garnitura din interior si produsele congelate sunt reduse semnificativ. Asadar, decongelarea este mai putin necesara. Peretii interiori sunt netezi si astfel, usor de curatat. Vaporizatorul invelit in spuma asigura o eficienta energetica ridicata si o racire uniforma.

Şine de nivelare

Sine de nivelare

Aparatele mai mari decat nisa de 140 cm, dispun de doua sine de nivelare in partea dreapta si stanga in zona podelei. Astfel, se permite alinierea perfectionata si asigurata impotriva coborarii a aparatului de refrigerare. Aceasta asigura un comportament optim al inchiderii usii si o functionare ideala de racire.

Raft din sticlă divizibil

Raft din sticla divizibil

Placa de sticla divizibila si cu posibilitate de tragere ofera o flexibilitate si mai mare in depozitarea produselor alimentare si a vaselor inalte. Toate rafturile din sticla securizata pot fi utilizate la diferite inaltimi, in functie de necesar.

Recipient interior neted

Recipient interior neted

Caracteristic pentru compartimentul interior al frigiderelor sunt cate doua coloane elegante de sustinere pe ambele elegante in domeniul frontal si posterior. Acestea asigura o mare flexibilitate in reglarea placilor din sticla. Un alt avantaj este suprafata foarte neteda a recipientului interior, care este, prin urmare, usor de curatat.

Aparatele încorporate integrabile

Aparatele incorporate integrabile

Aparatele pot fi instalate cu usurinta in spatele usii mobilierului reconstruit si astfel, integrate perfect in bucatarie. Ca urmare, se creeaza un front al bucatariei uniform optic. Va rugam sa respectati tehnica de montare a usii mobilierului. Montare usa fixa: Usile mobilierului si aparatelor sunt legate ferm prin atasarea directa a usii mobilierului la usa aparatului. Montare usa antrenata: Usa mobilei este atasata direct la dulapul inalt si este legata cu usa aparatului prin sinele de glisare. La deschiderea si inchiderea, usa mobilierului gliseaza de-a lungul sinelor.

Siguranţă pentru copii

Siguranta pentru copii

Siguranta pentru copii poate fi programata pentru a impiedica oprirea accidentala a aparatului. Cand siguranta pentru copii este conectata, este indicat de un simbol din MagicEye.

VarioSpace

VarioSpace

La toate congelatoarele cu NoFrost si SmartFrost, sertarele si rafturile intermediare din sticla aflate dedesubt pot fi usor indepartate. Asa a fost creat VarioSpace - sistemul practic pentru spatiul de depozitare suplimentar, astfel incat se creeaza spatiu pentru produsele alimentare voluminoase congelate.

Sens de închidere a uşii reversibilă

Sens de inchidere a usii reversibila

Aparatele sunt echipate din fabricatie cu un sens de inchidere a usii spre dreapta. Cu posibilitatea de a schimba sensul de inchidere a usii, aparatul poate fi operat in mod optim in domeniul de instalare.

 


Putere si consum


Clasa de eficienta energetica A++
Consumul de energie in 24 de ore 0,642 kWh / 24h
Consum anual de energie 235 kWh/a
Clasa climatica SN-T
Putere sonora a zgomotului 35 dB
Capacitate utila totala 274 l
Frigider 194 l
Congelator 80 l
Capacitate bruta total 284 l
Frigider 201 l
Congelator 83 l
Tensiune 220-240 V ~
Frecventa 50 Hz
Putere racordata 1,4 A


Dimensiuni si masa


Inaltime nisa 178 cm
Dimensiune ambalata I/L/A 1.829,0 / 572,0 / 622,0 mm
Cota nisa inaltime/latime/adancime 177,2 - 178,8 / 56 - 57 / 55,0 cm
Greutate (fara ambalaj) 61,50 kg
Greutate (cu ambalaj) 65,30 kg


Comanda si functii


Sistem de comanda MagicEye cu LCD si afisaj digital al temperaturii
Operare Taste
Zone individuale de temperatura 1
Zone de temperatura 2
Afisaj temperatura Frigider
Siguranta pentru copii ✔
SuperFrost reglabil in functie de timp

Frigider


Proces de dezghetare congelator automat
Racire cu aer recirculat ✔
Sistem de iluminare Sistem de iluminare cu LED
Numar suprafete de depozitare frigider 5
dintre care reglabile pe inaltime 4
dintre care sectionabila 1
Material suprafete de depozitare frigider Sticla
Numar locas pentru sticle 1
Numar suprafete de depozitare conserve 2
Compartiment pentru oua ✔

Congelator


Caracteristica stele 4
Tehnologie refrigerare SmartFrost
Proces de dezghetare congelator manual
Timp de depozitare in caz de defectiune 24 h
Capacitatea de congelare in 24 h 6 kg
Sertare in compartimentul congelator 3
Material suprafete de depozitare Sticla
Sistem FrostSafe cu sertare transparente, inchise de jur imprejur


Structura si instalare


Montaj usa Usa fixa
Sens de inchidere al usii dreapta interschimbabil
Unghi de deschidere usa 115°
Picioruse reglabile in inaltime 2
Ventilare Aerisire prin mobila

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Clasa de eficienta energetica
      A++
    • Volum (l)
      274

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.